lol
Ostatnio zmieniony przez Devil666 Pon Lis 22, 2004 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz MASS ideologia Twojej mentalnosci nie obliguje mnie do prowadzenia z Toba konwersacji merytorcznch poniewaz nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych. A wiec reasumujac krotko z punktu widzenia na punkt patrzenia masz tu gowno do powiedzenia.
wchodzę w poniedziałek do roboty .. walcze kurde z zamkiem i wiertarką żeby się dostać [ bo zgubiłem kluczyki ] ... wchodze na forum .... gdzie kurde też jestem jakimś tam adminem .. i co widze ???
czytając - zapomniałem jaka jest pogoda za oknem, którego w pracy nie mam
Kropelki na uspokojenie refunduje Kasa Chorych ?? nie???
Kłopoty rodzinne z kochającą kobietą lub nie kochającą panną - z opisów GG .... znajdują u niektórych ujście właśnie tu!
CZEMU ?? lepiej kwiatka kupić i pogonić do swej Pani .. zamiast wypłakiwać setki bajtów w klawiature !!!!
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Lis 22, 2004 09:29
Mass, przeczytaj to jeszcze raz:
kfak napisał/a:
Mass, zapisz sie do parlamentu tam jest miejsce dla takich krzykaczy jak ty, gwarantuje ci ze w 2 miechy przebijesz sondazami Leppera (pozdrawiamy Pana Przewodniczacego)
nie umiesz inaczej? podobno jestes taki prawowity... ps. polecam Ci to: http://rtfm.bsdzine.org/#KEEPCOOL i to http://rtfm.bsdzine.org/#lajza
moze sie czegos nauczysz...
bo widze ze nie wziales tego do siebie. wiec prosze cie juz, skoncz.
Wiesz "MASS vel True_Racer" ideologia Twojej mentalnosci nie obliguje mnie do prowadzenia z Toba konwersacji merytorcznch poniewaz nie stoisz w brodziku moich potrzeb intelektualnych. A wiec reasumujac krotko z punktu widzenia na punkt patrzenia masz tu gowno do powiedzenia.
:nauka: Normalnie Maciek, aż mnie powaliło jak to przeczytałam...
Ojj kurde ślisko jest, a ja śmigam 20tonowcem jutro w okolicach Wojciechowskiej, ciekawe jak przejazd może przypadkowo coś zachacze ???? Dziś chłopu kure zatłukłem