Wysłany: Nie Lis 21, 2004 22:20 "Pijani kierowcy niosa ze sobą śmierć"
Ciekawy temat pod napieciem...Bardzo dobrze że zostaął poruszony może oglądaliście.Mój kolega keidys został potrącony przez pijanego kierowce i do dzisiaj ma probalemy z nogą...Więc strzeżcie sie tuningowcy..
Pozdrawiam
_________________ Oye, hijo mío,el silencio.
Es un silencio ondulado,
un silencio,
donde reslaban valles i ecos
i que inclina las frentes
hacia el suelo.
本田技研工業株式会社
Wysłany: Nie Lis 21, 2004 23:13 Re: "Pijani kierowcy niosa ze sobą śmierć"
eThLiN napisał/a:
Więc strzeżcie sie tuningowcy..
Nie rozumiem co to sie ma do tuningowców
Ale fakt faktem pijani kierowcy to plaga naszych dróg, nie raz miałem okazje sie z tym spotkac a ja sie zastanawiam ciągle gdzie ta nasza policja jest w tedy kiedy jej potrzeba :?
Wysłany: Nie Lis 21, 2004 23:29 Re: "Pijani kierowcy niosa ze sobą śmierć"
eThLiN napisał/a:
Ciekawy temat pod napieciem...Bardzo dobrze że zostaął poruszony może oglądaliście.Mój kolega keidys został potrącony przez pijanego kierowce i do dzisiaj ma probalemy z nogą...Więc strzeżcie sie tuningowcy..
Pozdrawiam
nie chciałbym być niemiły...ale nie widzę związku alkoholu z tuningiem.
Temat i plaga znane od lat, nic sie nie zmieni do momentu utrzymywania śmiesznych kar ale i tak policja woli karać mandatami za przekroczenie predkości lub w ich mniemaniu brawurową jazdę niż jazdę "pod wpływem" bo z tym ostatnim wiecej korowodu...
Auto: Mercedes ;)
Wysłany: Nie Lis 21, 2004 23:41 Re: "Pijani kierowcy niosa ze sobą śmierć"
eThLiN napisał/a:
mi tez jedno nie kojarzy sie z drugim
pozatym nie pierwszy raz sie słyszy ze ktos został zabity przez pijanego kierowce
i co ?? i nic mandacik moze czasem utrata prawa jazdy na rok dwa taka jest nasza władza a my nic raczej na to nie poradzimy
Chodziło mi ot żeby po prostu lepiej po jakiejś imprezce nei siadzać za kóleczko gdyż można komuś zrobić zawalistą krzywdę...Mój kolega po takim wypadku(był ofiarą) ma do dzisiaj problemy z noga jeździ po różnych szpitalach, uczęszcza na jakies rehablitacje.A podbno dużo wypadków powoduje młodziez po imprezach i wogole.Nawiązując do policji to przecierz nie ma o cyzm mówić jak i oni sami są srawcami wypadków o których coraz częscie się słyszy...
Pozdrawiam
Es un silencio ondulado,
un silencio,
hacia el suelo.
本田技研工業株式会社
Es un silencio ondulado,
un silencio,
hacia el suelo.
本田技研工業株式会社