Panowie ja rozumiem , że wolne forum , luz i wogóle...ale to nie zbnaczy ze należy robić za wszelką cenę obore zniżając się do poziomu wypowiedzi najniższych lotów.
Jak narazie trzymam sie wczesniejszych ustaleń co do maksymalnej swobody co nie oznacza ze aż mnie reką świerzbi żeby wyedytować niektóre hasła.
Nie zapominajcię ze nie tylko my czytamy to forum i co pomyślą sobie obce nie znające nas osoby ???
A na marginesie : Kfaku przeci was powinni w pierwszej kolejności uczyć znaczenia słowa patologia i nie trzeba od razu słownika kupować wystarczy net
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Lis 21, 2004 12:15
ja powiem tylko tyle, dzis zajrzalem do tematu kłótni w temacie przyspieszenie u massa, i widze jakies nowe wypowiedzi rzucajace nowe swiatlo i punkty dla massa, tak jakbym nie zauwazyl 30% tej dyskusji...
MASS PODAJ MI TE PARAGRAFY NA UPUBLICZNIANIE ADRESU IP
nic nie mozesz znalezc? poszukaj jeszcze, mowiac cos na pewno miales racje, poszukaj !! WLACZ GOOGLE !!
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Lis 22, 2004 19:20
Piana, wez bo Cie ktos wezmie na powaznie, mam pokazac swiatu nasza rozmowe na GG? na temat 206 team, jak sam opowiadales mi jak mass Was traktowal? jak sie zachowywal i w ogole?