Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Lis 22, 2004 12:20 chamstwa i prostactwa nie bedziemy tolerowac
Bardzo przykro mi to stwierdzic, ale mamy pierwsza osobe ktora zostala zbanowana na forum.
Otoz kolega MASS albo jak kto woli true_racer, rozpoczal proces destrukcyjny forum i robienie smietnika. Za swoje zachowanie zostal zablokowany przez Boska, po czym ten uzytkownik publicznie zwymyslal Boska. Najprawdopodobniej wyciagniemy odpowiednie wnioski i nie bedziemy tolerowac takiego zachowania.
Z dniem dzisiejszym również została wprowadzona rejestracja poprzez e-mail, celem weryfikacji uzytkownikow i brakiem userow w stylu "asahfsodf"
Jezeli ktos jest niedojrzaly (mimo ograniczenia wieku na 17 lat rejestracji) na uzytkowanie tego forum, to tak wlasnie sie to skonczy.
Jest mi niezmiernie przykro, ze mimo wyklarowania się juz sprawy, MASS dalej zachowuje sie jak szczekajacy maly kundelek skaczacy na stado buldogow. jest mi rowniez przykro ze nie wzial do siebie uwag, ktore mu starala sie przekazac rzesza osob oraz stosowna netykieta( http://rtfm.bsdzine.org/#KEEPCOOL i to http://rtfm.bsdzine.org/#lajza ). W zwiazku z czym za swoje skandaliczne zachowanie, jak juz wspomnialem MASS zostaje zbanowany na forum. Przykro mi, myslalem ze jest na tyle kulturalnym czlowiekiem, ze takie zachowanie jakie prezentowal wczesniej nie bedzie juz mialo miejsca. Ban mimo braku ostrzezen admina, gdyz byly uwagi uzytkownikow dotyczace zachowania tego no, nazwijcie to sami sobie po imieniu, bo inaczej nie moge nazwac tego zachowania jak dziecinnada
szacuneczek dla Boska za refleks i ukrucenie bydlu sznura
nie Boskowi - tylko adminom ... ja tu tylko czuwam od 6:00 rano / hi hi hi !
Przyglądając się poczynaniom pewnej osoby nie tylko na tym forum, lecz także na "ALP" i "SR" oraz wczesniejszych znanym nam - gdzie kolwiek się pojawia - tam sieje zamęt. Człowiek aspołeczny powinien być selektywnie pozbawiany praw obywatelskich. W PRL nazywano takich "ANARCHISTAMI"
Dziwne jednak jest to - że na liście osób, które darły koty z tym "PANEM" można z kilku forów utworzyć liste przekraczającą ilość userów na naszym forum. To zatrważające.
JEŚLI się zmieni ów człowiek - zostanie odblokowany.
Przeprosiłby Was wszystkich [ oraz mnie za "DEBILA" ], ponieważ część grona to starsze od niego osoby. Teoretyzując / wielu z nas jest w stanie temu jegomościowi narobić brudu w terenach zamieszkania, oraz w kręgach firm informatycznych lublina. Poważni ludzie widzieli te rozgrywki i byli zdruzgotani ... JAK DLACZEGO I PO CO !!! .. administrator onegdaj dobrej strony auto.lublin.pl sprowadził ją na nizine gwałtu, terroru, braku poszanowania .. itp itd
Ja osobiście wiem, że to taki wiek kiedy znika trądzik, zaczynają się miłostki ... i mutacja głosu zamienia się w słowo pisane, lecz pewna pozycja zobowiązuje. Świadczenie usług w postaci forum jego administrowanie lub udostępnianie - wiąże się z pewnym morale - I TAKIE TRZEBA POSIADAĆ.
Do tej pory pamiętam pewną ingerencję w forum DEMOLA ... mam zapewnienie firm posiadających prawa do tego SERWERA - jego włąścicieli, ../. że jeśli sytuacja taka zdaży się tutaj, sprawa będzie bardzo drastyczna i pokazowa !!!
Jaka kolwiek próba włamu, jeśli będzie miała miejsce - będzie ostatnią dla takiej osoby [ pisze to bez konkretnego kierowania do kogokolwiek ]
OD dziś nad tym piecze sprawują dwie specjalizowane firmy internetowe z Lublina !
CZUJMY SIĘ BEZPIECZNIE - lecz również niech będzie tu MIŁA ATMOSFERA
Auto: sti
Wysłany: Pon Lis 22, 2004 17:10
bardzo dobra decyzja,po co śmietnik na forum i zbędne dyskusje,według mnie strategia żółtych kartek jest bez sensu na forum gdzie ma panować miła atmosfera,po wprowadzeniu żółtych kartek zaczną sie kłótnie !!!(typu dlaczego ja i za co),moim zdaniem w sytuacjach takich jak niedawno zaistniała (mowa o wybrykach massa-są to bardzo rzadkie sytuacje),admini powinni banować od razu bez żadnych żółtych kartek
pozdrawiam
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
To sie musiało wczesniej czy pózniej banem skonczyc...
Jestem tego samego zdania co kazik, zółte kartki nie maja tu zadnego sensu, przez nie będa tylko zbędne kłótnie a przecierz ma tutaj panowac mila atmosfera
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Lis 22, 2004 19:18
ok, macie racje, to rzucilo nowy poglad. na sprawe. kkazdy kto wybryka i tak zawsze u nas dostawal PW od kogos z paroma slowami o poprawe - ZAWSZE skutkowalo, wiec nie widze powodu (rzeczywiscie) zeby uruchamiac ten system.
Pozdrawiam
Zaraz, zaraz ten kundel jeszcze mi nicka podprowadził (True Racer) to kurde mój patent, kfaku jak masz jakieś screeny czy zapisy dyskusji tego kurduplowatego "burka" to zapodaj na gg. Tak nawiasem mówiąc ktoś temu człowiekowi musi dać w ryj i chyba padnie na mnie.