Auto: BMW 540
Wysłany: Pią Lis 04, 2005 15:12
niezly sklep jest na strzeleckiej,ja mam w swoim antene 170cm i radyjko presidenta i kozacko sciaga,najtansze radio to alan 100 ale nie polecam,jak chcesz to ci moge sprzedac moja antene bo zmieniam na magnesuwke,sprzedam ci razem z uchwytem tanio
na górce obok centrum motoryzacyjnego dokładnie z drugiej strony serwisu gdzie kiedyś był serwis podkowy jest taki mały sklepik MIKRON , ja tam kupiłem UNIDEN-a PRO 510 XL i do tego antenka 1 metrowa na magnes firmy Hustler, zestawik optymalny jeżeli chodzi o jakość i cenę
radio ok 280 zł , antena 108 zł do tego strojenie anteny chyba 15zł - cały zestawik w granicach 400zł
Jedź na Chemiczną 11, znajdziesz bez problemu powołaj się na Maćka z beczki Volvo to jakiś rabacik dostaniesz. Co do radia ja mam Presidenta w służbowym i prywatnym i sobie chwale, czasem lepiej zapłacić pare złotówek więcej.
Macior ale PRESIDENT JOHNNY II i UNIDEN PRO 520 XL to jest to samo radio, robione w jednej fabryce tylko pod różnymi markami
cena na allegro
za UNIDENA - 310zł
za PRESIDENTA - 449zł
jeżeli dla kogoś jest ważne jaki napis jest na obudowie i naklejka President dodawana do radia to może i warto dopłacić 139zł
ja osobiście wydał bym tą róznicę na dobrą antenę