K*&#%( to sobie Wybraliscie Prezydenta .................... nie wszyscy. szkoda gadac Trzeba zrobic jaka rewolucje ! Mi brak slow na niego szkoda gadac bo sie denerwuje tylko ;/
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sob Lis 05, 2005 22:48
Spawos napisał/a:
K*&#%( to sobie Wybraliscie Prezydenta .................... nie wszyscy. szkoda gadac Trzeba zrobic jaka rewolucje ! Mi brak slow na niego szkoda gadac bo sie denerwuje tylko ;/
Jak tak ładnie zaczyna to strach pomyśleć co sie będzie działo dalej Ja wam powiem że wcale sie nie zdziwie jak dojdzie do jakiegoś zamachu na życie "głowy pańśtwa" bo Polska zejdzie na dna (jeszcze głębiej niż jest) i normalnie kurka mnie bierze jak tą kaczke widze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 00:24
mi sie wydaje że tak może byc i bym sie wcale nie śmiał
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 11:38
MACIOR napisał/a:
Ja proponuje zabranie prawa głosu osobom powyżej 60 roku życia to może wreszcie się coś poprawi w tym kraju.
Dokładnie zdewociałe pierniki nasłuchają sie Radia Maryja i idą całymi rzeszami głosować tragizm