Ojj kurde ślisko jest, a ja śmigam 20tonowcem jutro w okolicach Wojciechowskiej, ciekawe jak przejazd może przypadkowo coś zachacze ???? Dziś chłopu kure zatłukłem
dziś coś żółtego stało na poboczu po prawej ... Daf'em sie zmieściłem ... ale czymś większym ... oj śliiissssskkkkoooo jest
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
etam zwinny jest .... ostatnio zaciągając chamulec pomocniczy (żeby nie napisać że na ręcznym pojechałem ) w nocy na Zana za jednym razem zawróciłem ....
więc .... nie boje sie
Jabyś bokiem przeleciał zakręt lądując w rowie z 11000l wachy bo jakiś debil niezaóważył wielkiej lochy byś tak niekozaczył
to po co tak dużo na raz tankujesz do Audi co ?
coż tu sie oszukiwac każdy kozaczy do czasu,nie raz wyciągałem swoje samochodziki własnie po takich szaleństwach z rowów,zmieniałem felgi itp. ... ale FANTAZJA JEST OD TEGO ŻEBY BAWIĆ SIE,BAWIĆ SIE NA CAŁEGO
Niech Ci kfaku przetłumaczy bo ja też nie wiem Pozatym gej kurdupel mi nicka podwalił
Maciek przyjedz RSem w niedziele na tor, walne sobie podpisik "Killed RS4"
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Lis 22, 2004 23:21
jakto po co
to jest stary nick maciora z jakiegos forum, chcial pozmieniac wszystkie posty na "lole"
i chyba zeby na macka wszystko poszlo nie wiem?
jedno jest pewne, na pewno przeczytal sobie na spokojnie swoje posty i stwierdzil ze zachowal sie jak kretyn i chcial uratowac twarz.
takie jest moje zdanie.
bal sie ze za duzo osob to przeczyta i beda sie z niego smiali. albo nie wiem co jeszcze