FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
auto tuning za darmo? :v
Autor Wiadomość
Taras 
streetracer

Auto: Cali
Wysłany: Wto Lis 01, 2005 14:12   

jezeli chodzi o neo to ja nie czekalem dlugo
przymiarki tez nie trwaly dlugo ale ja inaczej to troszki rozegralem :D
nie zostawialem im samochodu do ich dyspozycji tylko czekalem razem z autkiem i patrzylem co robia. bylem tak kilka razy i plastiki dostalem praktycznie od razu ale...
wlasnie jest to ale
nie sa spasowane wiec troszki pracy mnie czeka to po pierwsze
po drugie mialem obiecany komplet a dostalem przod i progi a tylu nie chcieli dac. Nie to nie wiecej nie pojechalem :D
A i jeszcze jedno ja nie zalatwialem nic z konradem tylko chyba z jego ojcem bo z konradem jak bym sie umawial to bym dalej pewnie na przymiarki jezdzil i nic z tego nie mial

bez_imienny 
Specjalista

Auto: szybkie
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 08:06   

ja mam zderzaki z autora i prawde mowiac czekanie juz troche mnie rozbrajalo, ale co najwazniejsze wiedzialem ze zostawiam samochod w dobrych rekach, jak odbieralem zawsze umyty i pachnacy;-), nie zaluje ze pojechalem akurat tam bo jestem bardzo zadowolony. Co z tego ze dostal bym zderzaki, nie bede klamal, ze samodzielny montarz byl by dla mnie utrapieniem a w autoRze mamy full serwis, nawet na zime obiecali zrobic podmianke i co najwazniejsze doprowadzic zderzaki do stanu idealnego, bo wiadomo jak to sie jezdzi po polskich drogach z wystajacymi studzienkami, zapadnietymi fragmentami drogi czy pol metrowymi kraweznikami. W autoRze jest bardzo dobra atmosfera tworzona przez wlascicieli, napewno pojade do nich z kazdym nastpenym samochodem;-)

pozdro

bodek 
Dyrektor

Auto: maty
Wysłany: Sob Lis 05, 2005 02:21   

to ja tez chetnie oddam :haha: jakies wieksze turbo jakis chip wydech ic wiekszy i pare pierdolek ktora firma mi to zrobi za darmo :haha: oddam :fucku:

Młotek 
Widać, że się stara
Pozdro600KM :D

Auto: Chrysler Neon 2.0
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 21:32   

a gdzie sie teraz mieści ten AutoR? :v :v

a jak oddam im neonka z dziurką w zderzaku (przod) i przyklejonego na hama pianką to mi zrobią?? :D mi się wydaje ze nie :D

Paweeel 
Specjalista
mOrDeRcA kOnIuFFF

Auto: 1.2 8V szybkie :D
Wysłany: Nie Lis 06, 2005 21:47   

Młotek napisał/a:
a gdzie sie teraz mieści ten AutoR? :v :v

a jak oddam im neonka z dziurką w zderzaku (przod) i przyklejonego na hama pianką to mi zrobią?? :D mi się wydaje ze nie :D

daleeekoooo
można powiedzieć że za siedmioma lasami za siedmioma górami ;)
a powaznie to 5 km od granicy miasta jak sie wylatuje z Czechowa przez Choiny

Młotek 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Lis 06, 2005 21:56   

dzieki :spoko: :)

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 15:17   

ta... brac za darmo cos co jest warte pare set zl i jeszcze marudzic, zreszta, taka mentalnosc polakow ze kazdy by chcial zarabiac kokosy lezac na kanapie i zbijajac baki.

brak 
Widać, że się stara

Auto: C2
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 16:49   

Młotek napisał/a:
a gdzie sie teraz mieści ten AutoR?

a jak oddam im neonka z dziurką w zderzaku (przod) i przyklejonego na hama pianką to mi zrobią?? mi się wydaje ze nie

probuj tez w auto-techu w turce jak mijasz zabudowania i sklepy po prawej jadac w strone jezior zjezdzadz w dol pozniej pod gore i prawie na koncu tej gorki masz bialy nieotynkowany budynek zzielona brama po prawiej, tam tez ci zrobia i chyba taniej niz w autorze;]

Młotek 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Lis 07, 2005 21:40   

c2vts napisał/a:

probuj tez w auto-techu w turce jak mijasz zabudowania i sklepy po prawej jadac w strone jezior zjezdzadz w dol pozniej pod gore i prawie na koncu tej gorki masz bialy nieotynkowany budynek zzielona brama po prawiej, tam tez ci zrobia i chyba taniej niz w autorze;]

thx za info :D tylko ze ja mam znajomego ktory pracowal w AutoR ale teraz nie wie gdzie sie on znajduje. Dlatego patrze z mysla o nich. Jak nie wyjdzie tam to sproboje w Auto-Techu :P

Przydałby mi sie telefon kontaktowy z nowa siedziba AutoR :) Bardzo prosze, kto wie niech sie zglasza :)

Odpowiedz do tematu