Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 14:13
ja jestem w szoku ale nie dziwmy sie szejkowie rządzą ale taki jeden samochód to tak gdzies sie tak ceni jak u nas wszystkie na zlociku hyhy przykra prawda walić Arabów wole polskie klimaty
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Maj 2005 Posty: 351
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 16:46
walic arabów spalili polski autobus to niech spier....... a klimat rzeczywiscie zupełnie inny tu kazdy oszczedza 2 tygodnie zeby sie poscigac ....
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
ale tandeta tak oswietlone że wyglada jak w dzień zero nastroju no i te wraki :P a i te cholerne sutanny białe co można się podtknąć ew pomylić że jakas laska idzie hahaha u nas jest lepiej hehehe
oj tam to sie ludzie bawia u szejków - maja kase i nic fantazji a my mamy fantazje i nic kasy w porównaniu z nimi , a na izynierskiej nawet widziałem kiedys pokaz:
-- jazdy po asfalcie na kolanach,
-- jazde wyczynowa po kraweznikach transita i inne dobre
tam to sie dzieje dopiero, a i wyscigi tez sa dobre
jak oni do polski nie chca przyjezdzac wogole bo za niskie standardy mamy w hotelach jak tam hotele sa 7 gwiazdkowe doba za najtanszy pokoj w tym hotelu 2400PLN za najdrozszy 10.000PLN i dziesiec dni pobutu w dubai'u....i wychodzi zajebisty samochod, ale nie temat o hotelach gdzies kiedys widzialem link z podobnymi samochodami tez gdzies wlasnie te rejony jak znajde to podesle