Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 17:25
Wyzwolenia 112 komplet 30zl ale sie troszke czeka Pod Eclerkiem jest czynna ale spora kolejka była
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Wto Lis 22, 2005 07:27
wysek^^ napisał/a:
Pod Eclerkiem jest czynna ale spora kolejka była
A zmieniałeś tam kiedyś opnony ?? Bo ja miałem okazje tam przez przypadek trafić i zakładać zimówki.Większych jełopów nie widziałem.
Najpierw siedzieli we dwóch i zastanawaili się prawie godzine , jak założyć opony kierunkowe W międzyczasie robili dwie inne roboty z którymi też mieli problemy jak już założyli opony to wzięli się za wyważanie i najebali mi ciężarków na fele aluminiowe z zewnętrznej strony Potem dokręcili mi koła tak , że jak pojechałem na wiosne zmieniać do Gębki to nie mogli odkręcić śrub i powiedzieli , że są tak zakręcone , że chyba trzeba będzie rozwiercać.Ale po prawie godzinnej walce i zastosowaniu sprawdzonych sposobów udało się odkręcić.Pojechałem do nich jeszcze w odwiedziny i nawrzucałem im od kuta*** .Od 2 lat jeżdze do Gębki i jest full profi