Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 12:25 PROBLEM - oleje stosowane do QUATTRO
Witam władców pierścieni z Lublina / dotąd sledziłem tylko AKP / aż kiedyś znalazłem dwie cupety na giełdzie w elizówce , obok siebie - to rzadkość.
Mam problem ,nie wiem jaki olej zalać do mostu tylnego a jaki do przodu , mam skrzynię automatyczną więc chyba olej do automatu nie obsługuje przedniego napędu........jak jest możliwość to pomóżcie.
e tam było podchodzic gadac, wiesz z iloma osobami sie gada jak sie takim cudem na giełde zajedzie, a jeszcze 2 obok siebie jak sa--- z lublina jestes??
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 07:50
Przepraszam ,że tak późno odpisuję ale dostęp do internetu mam bardzo rzadko , raz na jakiś czas się dorwę. Długo jeździłem audi C4 2.8 V6 w wersji amerykańskiej a obecnie zostałem wierny marce audi i zakupiłem sobie niedawno , A8 4.2 quattro ,srebrne.
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 11:30
zanjac napisał/a:
Przepraszam ,że tak późno odpisuję ale dostęp do internetu mam bardzo rzadko , raz na jakiś czas się dorwę. Długo jeździłem audi C4 2.8 V6 w wersji amerykańskiej a obecnie zostałem wierny marce audi i zakupiłem sobie niedawno , A8 4.2 quattro ,srebrne.
Wysłany: Pią Lis 25, 2005 13:45
Główna moja droga w Lublinie to odcinek od rejonu UMCS - u poprzeez tysiaclecia a potem leclerc na turystycznej i ostatni przystanek Łęczna.
ps ale jazda z tym quattro ,nigdy cześniej sie z tym nie spotkałem
[ Dodano: Pią Lis 25, 2005 1:50 pm ]
wypatruje tych klubowych audiczek i tylko raz na giełdzie w elizówce spotkałem perłową i srebrną kupetkę - były bardzo fajne i sympatyczne jak na sportowe samochody.[/center][/code][/quote]
[ Dodano: Pią Lis 25, 2005 1:53 pm ]
ooooooooooooo,coś mi nie wyszło z tym zdjęciem , niestety jestem słabym internautą i i nformatykiem
tej srebrnej z giełdy to ja jestem włascicielem,a ta druga kolesia wiec jesli bys chciał pogadac czemu nie, tylko jeden ból moje audi juz zaczeło zime w garażu a ja w nastepna niedziele wyjeżdzam z polski
wiec jak wróce sie spotkamy na ...moze jakims spocie klubu audi
Auto: AUDI COUPE
Wysłany: Nie Lis 27, 2005 18:12
a to drudie audi na giełdzie to moja Perełka.I tez mam Quattro cała zabawa przed nami jak masz ochote to napisz na PW jak bedziesz w lubelcu to pojezdzimy bokami po miescie.jak narazie padła mi skrzynia ale juz w piątek mam nadzieje ze wyjedzie z warsztatu ,robi sie cała zawiecha i główny mankament quattro poduszka pod dyfer(teraz bede miał wyczynową).pzdr
_________________ AUDI COUPE QUATTRO 2.3 20V PERŁA