mi sie nie podoba ta calibra zreszta kazde auto po tuningu plasikowym mi sie nie podoba, ale to taka moja opinia, ale przynajmniej dobrze ze ma 2.5 plus nos tyle mi sie podoba
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 22:30
To demo car fajnie zrobiony wiadomo że on na codzien nie jeździ ale ktoś (całą ekipa) musiała nad nim pracowac mnie sie podoba maska tzn ten Bad Look , tył i cały bood kit jest fajny kolor również
Tuning to nie tylko iście na moc ale również zmiany stylistyczne wiem jedni lubią to drudzy to
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Lis 24, 2005 22:55
wilku napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
To demo car
o kurcze nie wpadł bym na to
czepiasz sie
To niezłą metamorfoze przeszła
Post do skasowania
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
a ja mam mieszane uczucia. To cos wogole nie przypomina calibry. Oczywiscie jestem pełen podziwu dla firmy ktora cos takiego stworzyla ale caloksztalt i bryla mi sie nie podoba.