Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 12:40
no wiesz , na 1/4 kazdy kilogram jest na wage złota , a tak na powaznie , to nie miałem innej fotki na kompie , ta jest odrazu po tym jak zamontowałem fmic.
pozdro
oczywiscie passek nie zostal podniesiony, jedynie 15" zastapilo 17", co do zderzakow nie kazdemu musi sie podobac, zreszta na zywo prezentuje sie inaczej. tak btw nie sadze zebym mial sie czego wstydzic. wiecej zdjec na http://www.autor-tuning.c...del=80&wybor=16
Widzialem na zywo i zdania nie zmienie, szkoda psuc takie auto
1.8 T tak wynika przynajmniej z oznaczen, a na dole korek od gazu. I niby stac go na VAGa
jezeli chcesz bana za dosadne wyrazanie swojego zdania to powiedz prosze załatwie to dla Ciebie V-MAXXX
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Sob Gru 10, 2005 16:21
kolpi napisał/a:
Widzialem na zywo i zdania nie zmienie, szkoda psuc takie auto
1.8 T tak wynika przynajmniej z oznaczen, a na dole korek od gazu. I niby stac go na VAGa
nie musisz od razu zmieniac zdania, po prostu kazdy lubi co innego
tylko po co od razu patrzec komus w kieszen
kupilem diesla i to VAG'a,a nie stac mnie na pb---->mam sie wstydzic?
zenua...
mam gaz i sie tego nie wstydze, jesli bym sie wstydzil to schowal bym go pod klapka benzynowa, nie powiem ze glownym walorem byla ekologia;-) oczywisice dojezdzam na uczlenie i robie duzo kilometrow wiec jazda na benzynie jest zwyczajnie dla mnie nie oplacalna. po avatarze widze ze masz mondeo o ktorym nie wiem nic wiec nie mam zamiaru komentowac kolejnego nudnego seryjnego forda. jesli chcesz mozemy stanac na kresce ja swoim turbowcem lpg'owcem ty mondeasem nieznajomasem, chyba ze tatus ci nie pozwoli?
mam gaz i sie tego nie wstydze, jesli bym sie wstydzil to schowal bym go pod klapka benzynowa, nie powiem ze glownym walorem byla ekologia;-) oczywisice dojezdzam na uczlenie i robie duzo kilometrow wiec jazda na benzynie jest zwyczajnie dla mnie nie oplacalna. po avatarze widze ze masz mondeo o ktorym nie wiem nic wiec nie mam zamiaru komentowac kolejnego nudnego seryjnego forda. jesli chcesz mozemy stanac na kresce ja swoim turbowcem lpg'owcem ty mondeasem nieznajomasem, chyba ze tatus ci nie pozwoli?
bardzo dobrze powiedziane
co kogo obchodzi jak i na czym ktoś jezdzi ja tez mam gaz i co z tego jak by bezyna była po 2 zl to bym nie jezdzil na gazie albo jak by mi starzy na paliwo dawali albo jeszcze lepiej autko utrzymywali wiec... szkoda słów
Tya jedno u blacharza od 4 miesięcy, jedno na półkach, kolejne się składa, a czwartym woże pupe Ostatnio przyszło mi za 3 płacić OC i robić przegląd, i musze się czegoś pozbyć