FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Reaktywacja.............

Jaki dzien wam pasuje?
Poniedziałek
0%
 0%  [ 0 ]
Wtorek
0%
 0%  [ 0 ]
Środa
0%
 0%  [ 0 ]
Czwartek
0%
 0%  [ 0 ]
Piątek
36%
 36%  [ 4 ]
Sobota
63%
 63%  [ 7 ]
Niedziela
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 1
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
MicO 
prawdziwy tuner

Auto: VW Amarok
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 12:04   Reaktywacja.............

:idea: Panie i Panowie proponuje wreszcie cos zorganizowac tak jak to powinno wygladaj juz dawno. Sezon trwa od ok. 2 miesiecy a nic sie nie dzieje. Moja propozycja jest nastepujaca:
- nie spotykamy sie na kraku, potem ludzie gadaja ze wariujemy po miescie. Po co maja gadac. Niech nie utorzsamiaja nas z banda idiotow wyprawiajacych cuda na ul. Inżynierskiej.
- niech nasza "brac" stanie sie prawdziwa, dobrze zorganizowana grupa. Sprawmy by ludzie chcieli wchodzic do naszego srodowiska, by starali sie o to.
- zostawmy miasto i jego ulice dla ludzi ktorzy ze streetem nie maja nic wspolnego. Policja zajmie sie nimi, a my jezeli spotkamy sie poza miastem bedziemy mieli wiecej luzu.
- na spotach nie robmy "obory" bo nie raz juz bylo ze przez jakiegos barana zostala spalona dobra miejscowka.
- niech kazdy patrzy na swoje postepowanie i zaczyna naprawiac swiat od wlasnego siebie a potem od innych.
- skonczmy z glupimi podzialami!!! Spotykajmy sie wszyscy razem i bedzie GIT.

Proponuje abysmy wspolnie wybrali, ktorego dnia chcemy sie umowic na normalny jak to bylo w ubieglym roku wieczorno nocny spot. Mam nadzieje ze kazdy bedzie mogl przejechac te 50 czy 100 km w obie strony zeby modz sie w fajnych warunkach pobawic. Ja mam jedna propozycje co do miejsca ale nie napisze jej tutaj. Vesti pamietasz gdzie ci padla skrzynka w renault.... :idea:

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 12:11   

Mico spoko pomysł :) przydało by sie cos zorganizować razem a jeśli chodzi CI o miejscówke to może być wydaje mi sie że wszyscy zainteresowanie wiedzą gdzie to jest :D 8)

wilku 
speed demon

Auto: ...
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 12:13   

MIco podpisuje sie pod tym i jestem za :) wkoncu sie ktos za to zabrał :P Ja bardzo chcetnie przyjade :) tylko gdzie i kiedy :P :P

www.shift-r.com

Piszę poprawnie po polsku
.

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 12:25   

:D hihi ;) vote yes! :D btw. sobota da best ;D

sZaRaK 
drifter

Auto: Gofr
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 12:58   

NOOOOO NOOOOO NARESZCIE!!!! POMYSL SIE MI JAK NAJBARDZIEJ PODOBA OBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE MIEJMY MADZIEJE ZE COS FAJNEGO :)

HaGie 
pro racer

Auto: sej, gej
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 13:09   

jestem za

dzien... dostosuje sie 8)

pozdro

EwuSka 
Specjalista

Auto: Mercedes ;)
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 14:10   

mam nadzieje ze z ludzmi z lbn da sie zrobic to o czym mowi MicO :/

Kondzik 
Widać, że się stara

Auto: Audi A4
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 15:18   

mnie tez sie ten pomysl podoba i tez jestem za :) aby tylko sie udalo to zorganizowac...

wilku 
speed demon

Wysłany: Nie Lip 04, 2004 17:58   

no własnie ciekaweczy to wypali , Ja jestem zawsze chcetny do wypadu za miasto :D :D:D:D

www.shift-r.com

.

garul 
drifter

Auto: LU 1818S
Wysłany: Nie Lip 04, 2004 18:12   

ja chwilowo jestem bez samochodu ale jestem za

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Lip 05, 2004 10:36   

piatek, bylismy tam gdzie trza ;) ale policjanty wpadly po 10min ;)
nie bylo tylko jednego... ;)
bylo pare wyjazdow...

garul 
drifter

Auto: LU 1818S
Wysłany: Pon Lip 05, 2004 12:26   

moze w sobote do maslowa pojedziemy? 170km od lublina

wilku 
speed demon

Wysłany: Pon Lip 05, 2004 14:55   

Mój samochod jest teraz zepsuty wiec nie moge przyjechac swoim :cry: ale jezdze na wypady jak bede miał juz fure to bede jezdził swoja ;)

www.shift-r.com

.

MicO 
prawdziwy tuner

Auto: VW Amarok
Wysłany: Pon Lip 05, 2004 22:07   

Panowie widze ze nie dokonca sie zrozumielismy... Jedni o streecie a inni o lotnisku... To sa dwie rozne rzeczy.... Piszac REAKTYWACJA mialem na mysli odtworzenie "czegos" co mialo miejsce rok temu lub dwa. Wyjazd 50-60km za miasto (nie na lotnisko) w godzinach wieczornych na fajny odcinek drogi by tam sie pobawic... Po drugie narazie w temacie napisalo chec 6 osob ktore na dzien dzisiejszy moga jechac wlasnym autem... Zastanawiam sie jak to bylo ze jechalo 50 aut a teraz jest 6? Ekipa jezeli nie chce nie musi, boja sie o licencje? trudno... (tak na marginesie to o 13 zapierdzielajac po miescie z kims to mozna to tez uznac za nielegalne i tez moga stracic licencje?). Postaram sie wypisac osoby ktore znam lepiej lub gorzej lub tylko z widzenia ktore bywaly rok temu lub w tym roku i jak by cos zaczac robic to teraz tez byly by chetne:
haggie, msjk, szarak, kubin, mass, kfak, ja, goffy, bartii, vesti, chlopaki z lubartowa, tommy, leszczo, punciak, adi, garul, wilko, gnypek, bart, pluto, macior, jego koledzy z łyncny. Narazie tyle pamietam jezeli kogos pominalem to przepraszam. Sami zobaczcie ile bylo ludzi. Niestety czesc juz dawno powiedziala ze ma w pupci wszystkie fora i nie zaglada wogole NA ZADNE. Sa telefony, sms-y, maile. Z mojej strony padla propozycja wiec trzeba sie zastanowic czy podejmujemy sie zeby to zrobic i wspolnymi silami pozbierac ekipe. Tylko to ze sie napisze na forum nic nie da. Nie tedy droga. Trzeba ustalic jakis termin, godzine i zaczac dzialac!!!!!! Teraz sobota pewnie odpadnie bo czesc z was jedzie do Maslowa tak? Ja proponuje jednak spotkac sie w piatek. Jest to dzien od dawna w ten sposob urozmaicany a policja itak zajmuje sie miastem. Rozwazcie to.....

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Pon Lip 05, 2004 23:21   

Ja tam pitole, moge jeździć jak sobie coś sprawie, tylko chyba wtedy mało kto nadąrzy :mrgreen:

A ty Mass zamilcz bo tylko krytykować umiesz, ciekawe tylko czemu niektórzy się dopierdo teraz poznali na tobie.
EOT

"zaczynacie i tutaj ???? " ... BOSEK

Odpowiedz do tematu