Auto: Ford i rower
Wysłany: Czw Gru 22, 2005 15:16 poszukuje książek itp...
mam prosbe
szukam ksiazek wydawnictw zeszytow lub po prostu adresow stron
tematem jest malarstwo dokladniej sztuka jego wykonywania
tematy pokrewne tez sa mile widziane
czyli np. rysunek ,techniki malarskie itp...
bede bardzo wdzieczny jesli ktos z was ma cos na ten temat i ew. nie jest mu to potrzebne
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 12:56 odp......sie od ludzi / kompleks mr Paweele'a /
mr Paweel , widzę , że jesteś nie dość ,że zakompleksiony to "sztucznie tajemniczy" /żadnych danych i syrenka traktorek 3.0 dCI w garażu/ to jeszcze każdego się czepiasz na forum /wystarczy prześledzić twoje posty/ - chyba po prostu jak ten kundelek co chwyta za nogawkę i szczeka biedactwo , szarpie się itd / i gó....o z tego
Ps luzik chłopie - Wszystkiego najlepszego w nowym Roku.
Auto: 1.2 8V szybkie :D
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Paź 2005 Posty: 100
Wysłany: Pią Gru 23, 2005 13:08 Re: odp......sie od ludzi / kompleks mr Paweele'a /
zanjac napisał/a:
mr Paweel , widzę , że jesteś nie dość ,że zakompleksiony to "sztucznie tajemniczy" /żadnych danych i syrenka traktorek 3.0 dCI w garażu/ to jeszcze każdego się czepiasz na forum /wystarczy prześledzić twoje posty/ - chyba po prostu jak ten kundelek co chwyta za nogawkę i szczeka biedactwo , szarpie się itd / i gó....o z tego
Ps luzik chłopie - Wszystkiego najlepszego w nowym Roku.
znasz takie powiedzenie " nie wpier#@! się między wódkę a zakąske ?"
co do tajemniczości
90 % ludzie wie kim jestem
co do DCi ... no cóz mam nadzieje że będzie ! i to napewno nie w takiej budzie o jakiej myślisz
co do reszty ... brednie
reasumując: nie znasz sytuacji to po co wyskakujesz z takim postem ?
PODAJ powód sensowny PO CO !!!
_________________ wydaje Ci sie że mam szybkie auto ? Masz racje wydaje Ci sie !