Wysłany: Pią Gru 23, 2005 18:34 Czy ktos dysponuje zgranym odglosem silnika hondy?
Pytanie moze sie wydac dosyc idiotyczne....
Jednak poszukuje w miare dobrej jakosci zgrany odglos silnika hondy.
Nie musi byc dlugi, zalezy mi na tym, zeby dograc do do jednego numeru i zakonczyc prace nad pewna plyta a prawde mowiac niewiele wiecej zostalo:)
Gdyby ktos cos takiego posiadal prosze ladnie na pw:) dziekuje z gory.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Gru 24, 2005 00:23
hehe dokładnie a nie o taki dźwięk pewnie Etamtemu chodziło bo powstanie kolejna nutka podobna do Schumachera
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Dziekuje bradzo za pomoc:) Do nowego roku mysle ze pokaze Wam efekty, jak sie nie wyrobie to kilka dni po nowym roku:) to bedzie Ep, po tym robimy cala plyte i bedzie tez teeldysk, w tym napewno na planie stanie troche aut wiec tu bedzie kolejna prosba, ale to wszystko w swoim czasie. Wiem ze nie ma mnie na spotach, ale za to jestem tam gdzie bebny graja:P takze odezwe sie. Wesolych Swiat i poozdrawiam wszystkich.