ja umieram ze smiechu jak widze auto za 80 000 na LPG
ja mu nie zagladam do portfela bo po co? Debil bedzie debilem
Jak go nie stac na auto ktore pali tyle ile wlejesz, to niech kupi Smarta
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pią Gru 30, 2005 17:09
mnie też to śmieszy aczkolwiek może chce sobie zaoszczędzić ale założenie gazu do tego autka tanie nie było No Mustangi na gaz są to subaru jeździć nie może
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Rysiek posiadałeś kiedy Subaru Impreze choć przez jeden dzień? powiem tylko tyle ze kupienie tego samochodu to pierdnięcie w porównaniu do utrzymania.. W tego typu autach (Impreza, Lancer) paliwo lejesz tylko >98oktanów.. tak wiec chac dbac o samochod lejesz na SHELLU po 4,69PLN za litr.. Licząc ze jak bawisz sie na sniegu to pali ok. 29l/100km (2,0 Turbo motor - sprawdzone) to troszke pieniazkow potrzeba.. Nie dziwie sie ludziom ktorzy chca miec Subaru bo np. kochaja te auta a nie maja miesiecznego abonametu po 2000zl na paliwko.. Kazdy leje to co chce.. i niech tak zostanie.. sa ludzie ktorzy maja auta za 40tyś i leją ELFA 115 oktanów.. a inni LPG... Jest wielu debili w lublinie ktorzy maja drogie auta na LPG albo na gnój i co?
mozecie mowic co chcecie....dla mnie jak kogos nie stac na auto to niech kupi tansze i taka prawda a nie kupi 300konny woz i stoi w garazu a ten chodzi wielki BOSS bo ma impreze...parodia
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
mozecie mowic co chcecie....dla mnie jak kogos nie stac na auto to niech kupi tansze i taka prawda a nie kupi 300konny woz i stoi w garazu a ten chodzi wielki BOSS bo ma impreze...parodia
chyba zżera Cie zazdrość , bo ja nie potrafie obie tego wytłumaczyć inaczej.
Jeżeli gość ma załażoną sekwencje jakiejś świeżej generacji lub wtrysk gazu w fazie ciekłej (jedna i druga kosztuje kilka złotych) to śmiem twierdzić , że ma paliwo lepsze od gnoju , który każdy z nas sobie wlewa do auta na stacji.
poza tym przy dobrze dobranej i wyregulowanej profii instalacji możesz osiagnąć tyle samo a nawet wiecej koni niż na benzynie a napewno bedzie elastyczniejsze auto.
Poza tym gaz przestaje być powoli paliwem dla ubogich , bo jeżeli maszauto z silnikiem turbo i chcesz zeby nie stracił mocy to musi być tak wystrojony ze zeżre gazu ciut wiecej niż benzyny co przy cenach 3.59 za PB i 2,17 za gazoline to oszczedności minimalizują sie okropnie.
Wydaje mi sie , że bezsensem jest pałowanie się w kolejnym topicu z serii : "Ale Burak bo potrafi oszczędzać." Podobno kwestia zdobywania majątku to nie podwyższanie sporych zarobków (a mniemam ze jak masz swieze subaru to tak jest) tylko redukowanie kosztów. Ale to już O/T.
Może lepiej wynajdywać ciekawe auta niż wytykać kolejnych "debili" jeżdżących na gazie.
Auto: Audi A4
Wysłany: Pią Gru 30, 2005 19:56
Tych imprez to teraz jak mrówków Jak się jedzie na Bemowo na zawody to na parkingu stoi kilkadziesiąt sztuk.Zrobiły się prawie tak popularne jak maluch