Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Sty 02, 2006 17:13 Spawanie plastiku
Znacie jakiś tani warsztat gdzie by pospawali zderzak ? Kolega połamał troche tzn trzymają sie części ale dyndają ? Ma ktoś może błotnik prawy do OMEGI wersja A ( kolor wiśniowy )
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
ooo to ja nie wiedzialem ze az tak dobrze tam robia
w sumie to ja tam tylko oddalem do spawania a reszta sie nie przejmowalem. Nie malowalem u nich bo nie chcialem a jak odebralem to bylo git.
Auto: Made in Japan
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 278
Wysłany: Czw Sty 12, 2006 22:59
Wlasnie pekl mi zderzak
W lodzi nie bardzo wiem gdzie to sie robi, bo moj blacharz to przeszlosc
Takwiec mam adresy, w lublinie bede w przyszly weekend na caly weekend, czy zespawaja mi plastik przez weekend?
Nie chce lakierowac, tylko zaspwac...moze wygladac brzydko ale ma byc caly.
ciezko powiedziec
mi owiewki do motocykla jak oddalem do spawania to odebralem nastepnego dnia. To wszystko zalezy czy zawieziesz zdjety zderzak, jakie jest pekniecie i ile maja roboty.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Sty 13, 2006 07:12
Rasta napisał/a:
Wlasnie pekl mi zderzak
W lodzi nie bardzo wiem gdzie to sie robi, bo moj blacharz to przeszlosc
Takwiec mam adresy, w lublinie bede w przyszly weekend na caly weekend, czy zespawaja mi plastik przez weekend?
Nie chce lakierowac, tylko zaspwac...moze wygladac brzydko ale ma byc caly.
Rasta pojedz na Wojciechowską powinni to zrobić od ręki
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.