Auto: diesel
Wysłany: Pon Lis 29, 2004 11:11
F.Y.G napisał/a:
eXiDe jeśli uważasz ze to jest prawdziwe, i że koleszka tak zrobił, to Ci gratuluje.
Tak własnie myślę. A Ty nie masz żadnej argumentacji, żeby się z tym niezgodzić. Podajesz linki do innych filmów - które oczywiście mogą, ale nie muszą być real. No i co z tego?
Cytat:
A w Św. Mikołaja też wierzysz?
No pewnie. Mieszka w Laponii i ma renifera, który mówi ludzkim głosem, do tego kilkaset elfów, które pomagają pakować prezenty.
eXiDe jeśli uważasz ze to jest prawdziwe, i że koleszka tak zrobił, to Ci gratuluje.
Tak własnie myślę. A Ty nie masz żadnej argumentacji, żeby się z tym niezgodzić. Podajesz linki do innych filmów - które oczywiście mogą, ale nie muszą być real. No i co z tego?
Dobra, Twoja sprawa, mozesz nawet wierzyc w duchy...
A skoro dwa filmy jakie podałem to zadne argumenty dla Ciebie, to ja w tym miejscu kończę temat.
Pzdr.
Auto: diesel
Wysłany: Pon Lis 29, 2004 12:45
Ten filmik centralnie w środku? Chodzi Ci o reklamę wkrętarki? No przecież to reklama więc jest "no real" ale z tym gościem co skacze... to bym się zastanawiał.