Auto: audi
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 07:54 FANTACHROM
Czy testował ktoś z was na swoim aucie wytrzymałość Fantachromu.Przeglądając inne forum opinie na ten temat są podzielone.Dosyć długo szukam
lusterek i relingów niklowanych ale widze że jest z tym mały problem.Najbardziej zastanawia mnie wytrzymałość na zimowe warunki.Więc czy warto
się fantachromować czy wyluzować się i szukać dalej....
Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 11:40
O....... A ja chciałem kupić na allegro niklowane nakładki na lusterka /90zł za kpl/ , ale po twojej wypowiedzi HUGO nabrałem wątpliwości - bardzo mi się podobają te nakładki z twojej A3 .
[ Dodano: Czw Sty 05, 2006 11:43 am ]
a co do relingów to trzeba by może spróbować ,te rylingi ,które masz oddać do chromowania , gdzieś w świdniku koło dawnego WSK to robią,może wyjdzie taniej
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 11:45
zanjac napisał/a:
O....... A ja chciałem kupić na allegro niklowane nakładki na lusterka /90zł za kpl/ , ale po twojej wypowiedzi HUGO nabrałem wątpliwości - bardzo mi się podobają te nakładki z twojej A3 .
Auto: audi
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 12:26
Co do nakładek to ja już przerobiłem ten temat tj.jedne wielkie szambo.Są natomiast całe wymienne elementy chromowane po jakieś 200zł na tym można sie zastanawiać np:inpro
Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Czw Sty 05, 2006 12:57
Hugo napisał/a:
zanjac napisał/a:
ostatnio kupilem dwa komplety lusterek z inpro i niestety wybralem nie ten model co trzeba , ale bede jeszcze zamawial to gdyby ktos chcial to mozna by razem zawsze taniej
a co do jakosci to rewelka
pozdraw
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 20:53
blejk napisał/a:
;( ostatnio kupilem dwa komplety lusterek z inpro i niestety wybralem nie ten model co trzeba , ale bede jeszcze zamawial to gdyby ktos chcial to mozna by razem zawsze taniej
a co do jakosci to rewelka
pozdraw
Robert , a do jakiego modelu kupiłeś?? I ile płaciłeś