Auto: astra
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Maj 2004 Posty: 189
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 19:54
coprawda nie w lublinie ale blisko!w Uniszowicach jadac z lublina do naleczowa po prawej stronie jest taki zakład lider service,podobno zajebisty zaklad.slyszalem duzo dobrych słow na jego temat
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 20:20
603788721 Geneja na trzesniowskiej maly warsztacik ale ja zawsze bylem zadowolony.
Jedziesz sprawdzaja ci zawieche mowia co masz kupic i sie umaiasz na konkretna godzine , a nie tak jak w wiekszosci warsztatow jezdzisz milon razy.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 22:12
lexy napisał/a:
coprawda nie w lublinie ale blisko!w Uniszowicach jadac z lublina do naleczowa po prawej stronie jest taki zakład lider service,podobno fajowe zaklad.slyszalem duzo dobrych słow na jego temat
pozdrawiam
Jeśli moge sie dołączyć to powiem że tak to jest dobry zakład mój ksiądz tam oddał samochód po urwaniu przedniego koła i jest bardzo zadowolony
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 22:42
wysek^^ napisał/a:
lexy napisał/a:
coprawda nie w lublinie ale blisko!w Uniszowicach jadac z lublina do naleczowa po prawej stronie jest taki zakład lider service,podobno fajowe zaklad.slyszalem duzo dobrych słow na jego temat
pozdrawiam
Jeśli moge sie dołączyć to powiem że tak to jest dobry zakład mój ksiądz tam oddał samochód po urwaniu przedniego koła i jest bardzo zadowolony
tez ich polecam
tylko ze chyba chodzi o Płouszowice a nie Uniszowice
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Pon Sty 09, 2006 08:05
Bodek wal pod wskazany adres i na pewno bedziesz zadowolony.
"Ato-Auto" Andrzej Siwiec
21-008 Płouszowice Kol. 66b gm. Jastków,
woj. lubelskie, pow. Lublin
tel. (081) 502-15-06
Zjezdzilem troche warsztatow poprzednia A4 jak mi sie zaczela zawiecha tluc I tylko u nich mi zrobili wszystko od ręki i szybciutko.Teraz kupa znajomych tam jeździ i wszyscy są bardzo zadowoleni i jeszcze nie słyszałem żeby się ktoś skarżył.Są u nich kolejki więc najlepiej zadzwonić i się umówić.(Ostatnio się rozbudowywali więc może teraz jest szybciej)
A skoro są kolejki to znaczy , że są dobrzy
Mały841 do Geneja na Trześniowskiej to kiedyś do niego pojechałem i kazał mi wymienić maglownice bo stwierdził , że to ona się tłucze.Pojechałem do Płouszowic , chłopaki wsiedli w samochód ze mną i zrobiliśmy rundke po nierównej drodze i od razu powiedzieli , że się wachacz tłucze.Wróciliśmy na warsztat , szybka wymiana i po problemie.
Auto: astra
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Maj 2004 Posty: 189
Wysłany: Pon Sty 09, 2006 08:33
DTM napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
lexy napisał/a:
pozdrawiam
tez ich polecam
tylko ze chyba chodzi o Płouszowice a nie Uniszowice
no moze i tak ,zawsze mi sie mylą te nazwy ,kurcze telefonu niemam najlepiej podjechac bo to bardzo blisko z lublina!chyba to jest ten sam zakład co pisze HUGO-ale nie jestem pewny.zawsze kolo niego przejezdzam ale nigdy nie zwrocilem uwagi jak sie nazywa-ale chyba lider service.