Auto: Made in Japan
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 278
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 14:35
Tommy
"Prawdopodobnie na dachu galerii odbędzie się zręcznościówka – jednak tej informacji nie możemy jeszcze na 100% potwierdzić. "
to jest wlasnie pilsudskiego i dzisiaj pojade zobaczyc, to ze cos tam zrobia to mozliwe ale nie bedzie zadnej rywalizacji na torze vs rajdowcy i to jest bankowe.
Specjalnie dla Ciebie bo mnie zacheciles swoim avatarem, pojade i zobacze co jest grane. Ale i tak sadze ze ulica pilsudskiego chowa sie przy torze lublin
Auto: Made in Japan
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2005 Posty: 278
Wysłany: Nie Sty 08, 2006 18:19
ok w lodzi wiecej policji, obserwatorow, ochrony halasu chaosu reklam stoisk Subaru niz przestrzeni do jezdzenia (ze 300 metrow w ta i w ta do przodu i do tylu) i postalem 30 minut i byla totalna cisza zero aut jezdzenia wiec w sumie mnie to nie rajcuje.
Wolalbym ten tor popatrzec i samemu sie przejechac
mam takie pytanko dzis na zemborzyskiej pierwszy start byl takiego ciemnego Leona co tam mial pod maska...TDi czy TB...??
TB a dokładnie CUPRA R czyli pędzone na 4 łapy 225KM
ale i tak wygrało polo 1,3 z kompresorkiem
jezeli cupra 225KM to tylko fwd a 204KM starsza cupra ma awd i jest to 2.8 i jeszcze jedna wersja 1.8T 210KM i tez fwd i 1.8T 180KM ma tez awd i 1.9TDI 150KM ma tez awd