pomocy ziomy, kolezka obiecał swojemu dziecku motorynke. Szukamy już od miesiąca... Co jakaś ukaze sie w Anonsach to odrazu sprzedana potrzebna jest na sobote koniecznie z Lublina bądź okolic... Moze akurat macie gdzieś w piwnicy,garażu albo jakiś wasz znajomy... Wielka prośba dziecko nie daje mu żyć Wiem że głupi temat ale musicie mi pomóc... Stawiam flache jak ktoś znajdzie...Najlepiej do soboty pozdro
Ja mam 2 hehe tylko nie jezdzi cos ;/ hehe jedna jest z SIlnikiem od WSK idzie niesamowicie odgrzebie ja moze i zobacze co i jak i za ile hehe tylko zapytam sie bo to nie moje dokladnie
Potrzebna jest total seria Musi jeździć... To prezent na 10 urodziny Jest na allegro za 200zł ale pod Warszawą, dochodzi koszt transportu wiec lipa... Kurde Spawos masz jakąs na chodzie? Ta z silnikiem od WSK odpada bo sie chłopak jeszcze połamie Czekam do Czwartku jak sie nie uda kupić w Lublinie to czeka nas lot do Wawy
mattey, teraz nie ma sezonu i ceny wachają sie od 100zł do 300zł za 400zł można kupić w prawie idealną...Kurde jak sie dziś do wieczora nic nie ruszy to trzeba lecieć do tej Warszawki ...
ja mialem kiedys 2 motoryny ale sprzedalem juz wiesz co zapytaj sie Pawła laweciarza bo ja mu moja sprzedalem moze on bedzie mial a jak nie to pewnie zna kogos kto taka posiada wkoncu najwiecej tego sprzetu jezdzi na wsiach
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sro Sty 11, 2006 20:25
Kicek mój kumpel ma motoryne jeśli z nim zagadasz może sprzeda i totalna seria !!
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.