Auto: Audi A4
Wysłany: Sob Sty 14, 2006 14:02 Garaże - opłaty
Heja.Mam do was taką małą prośbę.Jak macie garaż to napiszcie mi na jakim on jest osiedlu i jaki czynsz płacicie za niego miesięcznie.Potrzebuje takich informacji bo u mnie w spółdzielni powariowali i podnieśli mi właśnie czynsz o 50% bez żadnego uzasadnienia.A jak będe miał informacje jakie są czynsze na innych osiedlach to będe mógł narobić troszkę dymu.Liczę na waszą pomoc
Auto: Made in Japan
Wysłany: Sob Sty 14, 2006 14:10
dobry temat, poki zima rozniez potrzebuje garazu w okolicach galerii
glownie na weekendy znacie cos takiego?
np. w lodzi obok galeri jest parking wielopoziomowy i za 10 zloty mozna postawic auto pod dachem na noc...jest takie cos w Lublinie???
Kalinowszyzna= okolice Niepodlegolosci, czynsz to niecałe 40złociszy prad to całe G, wczesniej płaciłem wiecej bo doliczali za remont dachów, ale i tak łby nawet w tym roku nie odsniezyli ani razu tam, w pracy mam swoj garaz ale mam za friko
dobry temat, poki zima rozniez potrzebuje garazu w okolicach galerii
glownie na weekendy znacie cos takiego?
np. w lodzi obok galeri jest parking wielopoziomowy i za 10 zloty mozna postawic auto pod dachem na noc...jest takie cos w Lublinie???
Galerii Centrum? jak tak to na Hempla
_________________ CENTRUM.FM
Whose Line Is It Anyway