Krystianowi chyba nie chodziło o takie odpowiadzi.
W każdym badz razie Krystian tak jak rozmawialismy na GG, oto to autko; reszte fotek przesle ci przez gadulca.
Jaguar XJ6 Sovereign 4.2 III seria z 1984 roku po kompletnej renowacji wszystkiego. Auto należy do mojego znajomego; jest w Lublinie stosunkowo od niedawna. Służy jako samochód reprezentacyjny firmy znajomych, na czas zimy zgarażowany - w lecie napewno częściej bedzie mozna spotkać to piękne auto na ulicach naszego miasta. Jest to jeden z najładniejszych odrestaurowanych oldtimerów w Polsce... Zdjecia nie oddają tego jak ten Jag wygląda live.
No i nie ma porównania do jakiegoś tam A8
Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 12:41 a to dobre??
Szeli napisał/a:
Krystianowi chyba nie chodziło o takie odpowiadzi.
Jest to jeden z najładniejszych odrestaurowanych oldtimerów w Polsce...
No i nie ma porównania do jakiegoś tam A8
Szeli ,przedstawiłeś bardzo PIĘKNY samochód ,dosłownie na wszelkie imprezy od pogrzebu do ślubu , ale coś ci się chyba pomyliło w SEGMENTACH - sam napisałeś cyt.: oldtajmer .....ble,ble,ble, da,da,da, do jakiegoś tam A8
To tak jakbyś porównał piękny odrestaurowany motor JUNAK do używanego codziennie Harleya Davidsona - Weź to Przyjacielu pod uwagę
Wiem o co ci chodzi ale mi chodziło oczywiscie o porównanie auta jakim można pojechac raz w życiu z tą jedyną ukochaną osobą na tak ważną uroczystość jaką jest ślub. Nie ma co porównywać auta nowego do klasyka z minionej epoki (chociaż ten klasyk jest równie dobrze wyposażony) ale postaw tego Jaga na kraku... obok niego nawet najnowszą A8 - mogę się założyć, że nikt nie bedzie sie nią interesował.
Znajomy wychodzi z załozenia, że S-klase moze mieć każdy - to tylko kwestia kasy. Natomiast takie auto nie każdy bedzie miał - porprostu trzeba mieć zamilowanie i lubić to. Ale to dobrze, że tacy sypmatycy bo miło jest zawiesić oko na czymś co mimo wieku wyglada świetnie i wzbudza podziw.
Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 14:36 piękne samochody
Podzielam twoje zdanie , w każdej dziedzinie klasyk i unikat to coś pięknego i ten Jaguar jest na prawdę piękny i jedyny w swoim rodzaju - tylko są to DWA światy.
OLDTAIMER to dopiero kwestia kasy - odrestaurowanie takiego samochodu jest bardzo kosztowne a S-klasa jest po prostu / mój gust / BRZYDKA.
Mnie się podoba np to:
I zapewniam ,że na kraku obok jaguara i tego samochodu będą ci sami ludzie BO ONI interesują się MOTORYZACJĄ a gro i następna setka ludzi przejdzie jak obok autobusu MPK
[ Dodano: Wto Sty 24, 2006 2:41 pm ]
PS. A tak na marginesie to znam ten samochód i jeździłem nim podczas prób drogowych po założeniu instalacji gazowei w firmie AUTO-MIK łęczna
zanjac, mi natomiast sie nowe A8 niepodoba:) w starej budzie tj taka jak twoja podoba mi sie bardziej ale i tak wole S-classe bo to mercedes. Ktoś kto choć raz jechał mercem wie oco mi chodzi
Auto: Malarz
Skąd: Lublin Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Lut 2005 Posty: 1180
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 17:14
mattey napisał/a:
zanjac, mi natomiast sie nowe A8 niepodoba:) w starej budzie tj taka jak twoja podoba mi sie bardziej ale i tak wole S-classe bo to mercedes. Ktoś kto choć raz jechał mercem wie oco mi chodzi
jechałem i nie wiem o co Ci chodzi 100razy wolałbym audi niz mercedesa...