kicek, na 10k to juz bardziej realna cena bo watpie czy jakis polski zakład pojdol by sie tej przeróbki za 1.5k Sam wiem bo kumple przerabiaja samochdoy z UK i z Holandii
Auto: SDI po czipie
Skąd: Czechów Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 612
Wysłany: Wto Sty 24, 2006 18:21
pozatym Skyline to nie byle Vectra czy Omega, gdzie kupujesz część i wszysko jest PLUG&PLAY Skyline to unikat... wersji z kierą po lewej nigdy nie produkowano, wieszkość to przekładki za 15k $$$ lub wiecej....
Chcecie moge zadzwonić do Jarka i się dowiedzieć ile go wyszła przekładka Moge wam jedyie na 100% powiedzieć, że robota była robiona we własnym zakresie, a deska jak mnie pamięć nie myli jest z 200sx S14.
MACIOR, zgadza sie Ale jeśli pojedziesz do jakiejs firmy ktora zajmuje sie takimi przeróbkami to pytaja sie ciebie czy masz swoje graty do przekładki jak masz to bedzie taniej po 2 mocowania jak masz nadwozie przystosowane foabrycznie do kirownicy po prawej i lewej stronie to tez odpadaja koszta a jak nie to trza rzeźbić
Wątpie czy jakiejkolwiek firmie w PL udało by się dobrze zrobić dla kogoś przekładke w Skyline, z tego co czytałem to przekładki na świecie nie jeżdzą już tak dobrze jak LHD. W Jarkowego skaju podobno wszystko działa jak marzenie i chyba tak jest skoro niechciał nikomu pokazać jak to poprzekładał.
oznaczenie silnika w moim golfie to AAA WIEC 174 w serii
wielkie dzieki za pomoc......ale postanowiłem dac sobie spokój z tym za dużo pójdzie na to pieniedzy i czasu a za ta cene moge sobie spokojnie kupic vr6 z innego kraju z normalna kierownica wiec mam teki plan bede bawił sie nim tylko w irlandii gdzie maja ładne autostrady na to auto pobawie sie i zostawie a miałem chec go zabrać do polski .......ale....
MACIOR, bo kazdy zaklad ma swoje tajemnice jak to robić ale niektorzy za ta tajemnica ukrywaja lewizne ktora robia na tzw "byle by działało i z zakładu wyjechało "