FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Max Auto 24h.. zaprasza..
Autor Wiadomość
GUPETTO 
drifter
TRANSPORTOWIEC

Auto: VW mk2.VW 4
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 22:20   PORAZKA.

Nawiedzilem ich w nocy 15ego kolo 1,00, z kapciem=gwozdz :v , ok niejaki p.Patryk wzial robote, miaj bardzu duzy problem z przyklejeniem łatki od srodka, nieudalo sie :mad: , pomysl nr.2 :D wciagnal kolek gumowy, udalo sie :wow: , ok zlozyl felge z opona, hmm problemy z wywazeniem, ok udalo sie :D , skasowali mnie na 20 złociszy rachunku niedali.Bylem zmeczony wiec postanowilem ze zaloze sobie kolo spowrotem rano, wstalem wczesniej, wytargalem lewarek zdjalem dojazdowke, ja za swiezo zrobione kolo a tam wiatru brak :mad: normalnie szok zagotowalem sie! Pojechalem do pracy, w miedzy czasie kolo 19tej podwiozlem im kolo,obiecali ze zajma sie zaraz, zostawilem je i wrocilem po 21,30. Kolo jak postawilem tak stalo a oni wielce zdziwieni. Ok zaczeli od nowa, sprawdzaja jest problem, maszynka do wymiany, troche sie gimnastykowali wreszcie udalo im sie to jest nowa, kolo zlozone,juz niewywazyli nawet i takie PROSZE z jakims ale. Ok ide do biura po kwita a kolo 15złociszy wola,pytam ile maszynka kosztuje 5 zł,a reszta za co??Za demontaz. Wedlug mnie magik ktory to robil powienien od samego poczatku sprawdzic czy cos jeszcze jest zle ale poco??? Takze wybieram sie jutro rano spowrotem tam by wyjasnili mi czemu mam znow placic za demontaz kola, i za blad pracownika ktoremu niechcialo sie sprawdzic swojej pracy. Wogule niemaja zadnego kotła by wsadzic koło i sprawdzic gdzie ucieka wiatr, tylko takim smiesznym spryskiwaczem jak do mycia szyb psik psik psik, a wracajac do pompowania niemaja Azotu tylko powietrze, takze jesli bedzie juz ok, musze znow wybrac sie do madrej głowy by zmienili wiatr.
Rozpisalem sie troche ale moze ktos cos podobnego miał u nich??

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Sro Lis 16, 2005 22:37   

ja robilem u nich hamulce i wymeinialem filtr paliwa...wszytko OK
POLECAM!!!

GUPETTO 
drifter
TRANSPORTOWIEC

Wysłany: Czw Lis 17, 2005 14:24   

Wybralem sie dzis spowrotem do serwisu, na parkingu zagladam do bagaznika i wryło mnie, w kole znow niema wiatru :wow: :mad: , bez kitu rozwalilo mnie.
Pojechalem do nich, ok zaraz sie tym zajma, w gruncie znalezli problem ktory byl od poczatku, niebyl to gwozdz, ani maszynka w feldze tylko calkowicie w innym miejscu dziura :haha: , sami zlapali sie za glowe, takze nastepna łatka , wywazarka, ale juz za ta usluge nic nieplacilem=GRATIS, ale po jakim czasie?? po ilu probach?? i itd??
Czy odnalezc dziurke i zalatac to to taka filozofia??
Mam mieszane wrazenia po 4 odwiedzinach tegoz serwisu, kolo zalozylem ale jak rano wstane i bedzie flak to wyjde z siebie, stane obok i pojade do pracy MPKowozem chyba :haha:

.:MŁODY:. 
Specjalista

Auto: Audi Coupe , Vw Polo
Wysłany: Czw Lis 17, 2005 22:19   

Ja bylem dzisiaj u nich i jestem zadowolony :spoko: trzeba ich pilnowac bo maja tyle roboty ze nieswiadomie moga sie w czyms pomylic ,ale warsztacik jest oki polecam :mrgreen:
FIAT FIORINO 1,7D
POSIADAM DO SPRZEDANIA CZESCI Z , Audi 80, 90 coupe, 100 c3 c4, a6, s4, a8, v8.

GUPETTO 
drifter
TRANSPORTOWIEC

Wysłany: Czw Lis 17, 2005 22:35   

Jesli ja w pracy zrobie blad,moze to duzo kosztowac mnie, niewspomne o zyciu kilku osob.
Jesli robia taka fuszerke ze trzeba na rece sie patrzec to chyba tez jest to odpowiedzialnosc z ich strony. Ok koncze temat z mojej strony

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Wysłany: Sob Sty 28, 2006 19:21   

Przeczytajcie 3 posty wyżej...
Rysiek napisał/a:
ja robilem u nich hamulce i wymienialem filtr paliwa...wszytko OK
POLECAM!!!

jak sie okazuje szanowni państwo z MAX SERWIS 24h przy ul.Lubartowskiej...wcale nie zalorzyli mi fitra paliwa...wzieli 30zł, filtr odemnie za 50zł i miało byc picus glancuś...dzis przy przegladzie auta na kanale w garazu, odkryłem ze Filtr Paliwa jest stary jak świat i wcale nie byl wykrecany....bylo trudno odkrecic śrube wiec pewnie uznali ze szkoda zachodu na to...

Złodzieje :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Auto: F7P
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 20:22   

możesz... to udowodnic? bo w tym momencie sa to pomówienia..

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Wysłany: Sob Sty 28, 2006 20:31   

Vesti napisał/a:
Vesti zartujesz sobie?

[ Dodano: 28 Styczeń 2006, 20:32 ]
pojsc mam do garazu i Ci zrobic zdjecie filtra 3miesiecznego? sruba sie tak spiekła ze za ch uja jej nie moge odkrecic...jest tak zardzewiała :mad:

GUPETTO 
drifter
TRANSPORTOWIEC

Wysłany: Sob Sty 28, 2006 21:35   

Ten caly Max Auto to wielka buła jest i tyle !!!!!!

Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Auto: F7P
Wysłany: Nie Sty 29, 2006 17:50   

Rysiek napisał/a:
Vesti napisał/a:
Vesti zartujesz sobie?

[ Dodano: 28 Styczeń 2006, 20:32 ]
pojsc mam do garazu i Ci zrobic zdjecie filtra 3miesiecznego? sruba sie tak spiekła ze za ch uja jej nie moge odkrecic...jest tak zardzewiała :mad:

Rysiu!!! zapytałem czy możesz to udowodnić..!!!! To jest bardzo proste pytanie...
Przez 3 miesiące jeżdziłeś w dość różnych warunkach klimatycznych..
Od desczu po śnieg ( dodatkowo sól )..
Jeżeli masz paragon podjedż do nich i zwróć im uwagę..

Z drugiej zaś stony auto było na podnośniku, w warsztacie można chodzić i stać przy aucie, dodatkowo widać wszystko przez szybe nawet nie pilnując auta, siedząc wygodnie na kanapie..

Wątpie nadal, że zaistniała taka sytuacja.. wątpie ale ja nie mam takiej pewności Jak TY..

Życze powodzonka... :spoko:

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 01:55   

po 3 miesiacahc filtr nie wygladąłby na stary ale co dosruby to musi byc mocno zakręcona ale powinny byc na niej jakieś oznaki odkrecenia Rysiu jesli uwazasz że coś nie tak to jedz z reklamacja

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Wysłany: Pon Sty 30, 2006 02:13   

nie mam paragonu bo nawet mi nie przyszło do głowy, ze moze zaistnieć taka sytuacja :o :| Śruba jest zardzewiała i nie da sie jej odkrecić(trzeba przewiercać) wiec chyba panom też nie chalo sie kombinowac z tą śrubą...

a to co pisze Vesti jest żałosne jak filtr który zresztą sam mi sprzedal :spoko: moze tak wyglądac po 3msc :x :| Jesli filtry z AutoEuro tak wyglądają po 3msc to niemam wiecej pytań...
jutro wrzuce fotke zebyscie zobaczyli 3miesięczny filtr paliwa :haha:

zresztą niema co dyskutowac... moze to ich 1 wybryk :roll:

Szeli 
Specjalista

Auto: Eclipse
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 13:07   

Ja robiłem kiedys u nich zawieszenie w aucie rodziców. Wymienili sworznie, końcówke, gumowe tuleje wahaczy, łożyska obu kół - wszystko ok, do tego ustawili zbierznosć. Jestem zadowolony. Rzecza ludzą jest się pomyslić zwłaszcza, jesli mają duzo aut na placu a szef pogania zeby sie ze wszystkim wyrobić. Jeśli jesteś pewien tego filtra to pojedz i złóż reklamacje; jestem pewien, ze nawet jeśli ci go nie wymienili to napewno nie po złosci tylko z przeoczenia bo taka głupote jak przeciecie zardzewialej śruby kątóweczka nie stanowiło by problemu z ich strony.
Ogólnie ceny mają troszke droższe niz w innych zakladach ale specyfika pracy w nocy tego wymaga. W momencie gdu auto słuzy do pracy w dzien lepiej jest zaplacić troszkę więcej i pozwolić aby auto pracowało naprawione nim tracić dni bez auta.

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Wysłany: Pon Sty 30, 2006 15:48   

Szeli napisał/a:
Ja robiłem kiedys u nich zawieszenie w aucie rodziców. Wymienili sworznie, końcówke, gumowe tuleje wahaczy, łożyska obu kół - wszystko ok, do tego ustawili zbierznosć. Jestem zadowolony. Rzecza ludzą jest się pomyslić zwłaszcza, jesli mają duzo aut na placu a szef pogania zeby sie ze wszystkim wyrobić. Jeśli jesteś pewien tego filtra to pojedz i złóż reklamacje; jestem pewien, ze nawet jeśli ci go nie wymienili to napewno nie po złosci tylko z przeoczenia bo taka głupote jak przeciecie zardzewialej śruby kątóweczka nie stanowiło by problemu z ich strony.
Ogólnie ceny mają troszke droższe niz w innych zakladach ale specyfika pracy w nocy tego wymaga. W momencie gdu auto słuzy do pracy w dzien lepiej jest zaplacić troszkę więcej i pozwolić aby auto pracowało naprawione nim tracić dni bez auta.
no tak...mozna sie pomylić, ale jesli ja przyjechalem z filtrem i pow zebym wjechal do srodka to 5min. i zaraz mi wymienią...podniesli auto do góry i zabrali sie do pracy, wiec raczej trudno sie pomylic zwłaszcza, ze tylko to wyminiałem...a przeciez niebede stał nad nimi i patrzył co robią, bo nie wypada ;)

bart#155 
technical monster
hmmmm

Auto: zielone
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 18:04   

widac od dzis trzeba stac :|

Odpowiedz do tematu