Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Czw Lut 02, 2006 14:08
ete napisał/a:
Jeszcze jedno mnie dziwi. Pmiętacie jak vice prezydent Wojciechowski chcial usypać "kopiec kreta" za 1 mln. Wszyscy protestowali zle sie wypowiadali, ale chodzi mi o to ze wiedzieli(wiedzieliśmy wcześniej). A tu nikt sie nie liczył z nami z naszymi pieniędzmi i sru wybudowali. Najgorsze jest to ze nie ma tu logiki. Ale gdzie jest ta logika, w żadnym zwiazku jej nie ma( PZPN, PZN itd.) w sejmie nie sądze w senacie nie sądze to do chu.ja od kogo młodzi ludzie mają sie uczyć szacunku, dyscypliny, czegokolwiek dobrego!!! nO ptaszek MNIE STRZELA!!!!!!!!!!
strzelasz w 10 , te sku.....po prostu sa przy sterze i z nikim się nie liczą , zwykły zjadacz chleba to dla ich "interesów" tylko przeszkoda , a potem tylko perdzielą , że młodzież zła , ćpa ,kibole itd a CO MAJĄ ROBIĆ??? jak w tej WSI Lublin nic dla młodzieży się nie robi , osiedla bez boisk , kluby sportowe tylko kasssssa , ....a przykład płynie z góry
wkurza mnie jedno jeśli ktoś z nas chiał sobie pojeździć na torzre to trzeba było płacić niezła kase a taki jeden sobie przyjezdza psuje i odjezdza i nie ma zadnych konsekfencji powalone to wszytko jest
ps: lodowisko za 700 tys chyba kogoś nieźle porypało z chłopakami z osiedla sami sobie zrobilismy lodowisko i to co roku za darmo więc też to jest niezły kretynizm no ale żyjemy w takim a nie innym kraju
ale wiecie zamosc mogl miec lodowisko to i lbn nie bedzie gorszy tylko zamosc jest troszki innym miastem bo zamosc chyba nie ma lodowiska sztucznego (chyba) to raz a dwa nie wydal 700 tylko 400 tysi. Ot taka mala roznica.
Na budowe, remonty drug czekaja na kase z uni ale 700 wydali ot tak sobie na lodowisko, chyba mieli za duzo w budrzecie kasy i nie mieli co z tym zrobic.
Nikt sie nie liczy z nami szarymi obywatelami. Rzad jest dla poslow senatorow i tp to dla nich ustawy powstaja nie dla nas, rzad chroni rzadowcow nie zwyklych obywateli.
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 09:00
mozna sie umowic w Ratuszu na spotkanie ze złodziejem i przedstawić mu wzasne wizje..
Co do toru to ze jedni moga korzystac a inni płacic to tez raczej normalne.. Z toru moga korzystac osoby które sa członkami Automobilklubów zrzeszonych w lubelskim oddziale PZM.. reprezentujacy nasz region w zawodach ogólno polskich.. nie dziwmy sie wiec ze ludzie jezdzacy w mistrzostwach polski moga tam jezdzic..
KLOCEK a powiedz mi jakis jest sens ciechac do lublina na równy tor rajdówkami ktore jada na szwecje czy nawet potem na pierwszy z polskich rajdow? to nic nie dajaca zabawa na ktora nie stac ludzi.. na torze nie mozna nic zrobic.. nie ustawisz zawieszenia ani innych spec. Prezentacje nawet byly robione w RYKACH bo jest to atrakcyjniejesze miejsce dla RAJDOWCÓW...
Jezeli nikt nikogo nie złapał za ręke to nie mozna mowić ze to on jezdził.. Ja znam bardzo wiele osob ktore jezdziły po torze...
Czy te rysy sa as takie glebokie? nie wiem jakie to kolce musialby by byc aby powstały az szczeliny w ktorych zamarznie woda.. asfalt sam w sobie jest nierowny i ma rowki i otworki..
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Pią Lut 03, 2006 23:51
macior jak ustawisz proflexa na gładkim lubelskim torze? mozesz to ustawic pod wyscig albo na gładkie asfalty a nie na szwecje czy ukraine.. no bez jaj...