Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 21:02 Perełki na allegro
W tym temacie umieszczamy zdjęcia PEREŁ, są to auta nieskazitelne, niesamowite, zapierające dech w piersiach i mające duszę. Pojazdy naprawdę jedyne w swoim rodzaju, wyjątkowe i wyszukane.
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Ostatnio zmieniony przez siwy Nie Cze 24, 2007 21:17, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 21:14
wilku napisał/a:
wg. mnie od tego jest inny temat , w wesolosciach wklejamy rowniez ciekawe aukcje nie tylko smiesze , nie potrzebne sa 2 prawie takie same tematy
p.s. nie widze nic fajnego w tym golfie oprocz felg
przeczytaj wypowiedz kfaka w owym temacie tym o śmieszościach
P.s Musiałem coś wkleić
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: ...
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 21:33
wysek^^ napisał/a:
wilku napisał/a:
wg. mnie od tego jest inny temat , w wesolosciach wklejamy rowniez ciekawe aukcje nie tylko smiesze , nie potrzebne sa 2 prawie takie same tematy
p.s. nie widze nic fajnego w tym golfie oprocz felg
przeczytaj wypowiedz kfaka w owym temacie tym o śmieszościach
dobrze ale to nie zmienia faktu ze wg mnie to nie potrzebne sa 2 bardzo podobne tematy
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: Malarz
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 00:08
Łilku,ale Kfakowi nie spodobało sie ze w wesołosciach z... ludzie wklejają linki fajnych aut,chociaz moim zdaniem nic nie stoi na przeszkodzie zeby własnie tam wklejac takie linki,a nie tworzyc nowy temat
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 10:23
Ja też tak myśle tam jest nptak są skarpetki CHucka Norrisa a zaraz po tym widnieje jakaś supra to taka mieszanina
Ja jestem też za tym aby ten temat był i aby tutaj były wklejane "perełki"
Więc panowie czekamy na linki
ale namieszałem że są 2 tematy......a pytanie aby znów nie bylo problemów moznaa z innych stron perełki typu ebay,autoscout 24...itp czy tylko alegro ??