Auto: Made in Japan
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 21:03
Macior a grales w internecie w quake1??? bo ja gralem z modemu rachunki min 400 pln hehe byly czasy...raz nakrecilem takiego debila ze ten co sie laczy modemem ma pingi duze i nie placi...bo placi host i gralismy tak az gosciowi 3 tys przyszly rachunku :D tatus odcial internet...a ze ten typ to kozak to wstyd mu bylo sie przyznac ze dal sie w pupe zrobic przez takiego leszcza jak ja :D
bo ja gralemi tez zmarnowalem 5 lat na to
p.s q4 to kupa w porownaniu do q1
O rachunkach to mi nie przypominaj, dobrze że przez 3 lata za free siedziałem w cafe To były czasy 30 zeta abonamentu za tydzień, czlowiek przychodził ze szkoły, brał kompa pod pache i zapierdalał 2km z buta do cafe przy zamieciach śnieżnych Potem jeszcze troche w q2 gralem chyba 3-4 lata na przemian z Diablo... potem przerwa 2 lata i teraz 4 rok męcze Cs
O rachunkach to mi nie przypominaj, dobrze że przez 3 lata za free siedziałem w cafe To były czasy 30 zeta abonamentu za tydzień, czlowiek przychodził ze szkoły, brał kompa pod pache i zapitalał 2km z buta do cafe przy zamieciach śnieżnych Potem jeszcze troche w q2 gralem chyba 3-4 lata na przemian z Diablo... potem przerwa 2 lata i teraz 4 rok męcze Cs
Auto: Made in Japan
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 13:29
spoko mozemy zrobic
ja tam zawsze najbardziej lubilem dm6 i mam oryginalna gre oryginalne pudeleczko ahh
To zrobimy tak, ja znajde 1 osobe bo z lublina sa 2
to zrobimy 2na2 lublin na lodz
Ok?