Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Lut 05, 2006 20:54
HaGie napisał/a:
a teraz tor jest idelany na drifty...
]
bo zima sie nawróciła
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: mat
Skąd: Woj. Lubelskie Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lis 2005 Posty: 124
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 10:07
Wczoran na torze w niedzielę ,warunki były wysmienite,najbardziej podobałe mi sie samochody małe typu CC , najlepiej jeździły , bo jak wjechało na tor A8 to była kicha , to nie samochód na tor,za długi i nawet Quattro nie przenosi mocy na śnieg,jeździ jak czołg po składzie porcelany
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Pon Lut 06, 2006 14:23
Ok. Jest po weekendzie.
Zaczynamy działać...
Jak Vesti wspomniałeś , że może zrobić impreze w mniejszym gronie...
Myślę,że to byłby bardzo dobry pomysł.
Załóżmy temat na głównym że chcemy wynająć Tor,kto chce niech przyjedzie zrobi się listę zamkniętą , składkę pieniężną i jeździmy all day... ( cholera mam zjazd i 2 egzaminy w ten weekend)
-to tylko taka sugestia...jak ktoś ma inną to słucham
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Wto Lut 07, 2006 11:20
do wynajecie toru potrzeba zabezpieczenia medycznego.. wynajecie karetki to koszt chyba 500zl na godzine.. trzeba organizowac ogolnodostepna impreze przez AK...
Nie na wszystkich imprezach sa wymagane karetki, tak cos sie mi wydaje moge sie mylic.
Wynajecie karetki to 18zł za godz. tylko dochodza koszta obsady karetki i jaka ona ma byc
- R ratunkowa
- W wypadkowa
- T transportowa
- Ambulans Sanitarny
- P pediatryczna
- N noworodkowa
i jeszcze inne podrodzaje w zaleznosci od potrzeb , ale stosowna by byla napewno W z anesteziologiem
Jesli ktos chce, w Lublinie mamy kilka firm i prywatnych rowniez ktore by cos mogly pomoc
- WSPRiTS ul:Weteranow i podstacje ich Weteranow, Bronowice i Czechow
- TRANS MED UL:Młynska
- TRIOMED UL:Jaczewskiego, na terenie szpitala PSK4
- ANALCO Swidnik
Raczej nic nie pominalem, jak by potrzeba to moge sie zorjentowac o numery telefonow
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Sro Lut 08, 2006 00:54
tak jak napisal GUEPETTO koszt obsady.. nie wiem dokladnie jaka ona musi byc.. ale jezeli wymagany bedzie kierowca, sanitariusz, anatyzjolog i jakis np. chirurg to troche sie nazbiera.. nie znam sie na tym.. mozna zamiast karetki miec chyba ratownikow medycznych tak?