_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 15:33
XIX napisał/a:
wilku napisał/a:
Daniel piekniej tego nie mozna bylo napisac
w sumie to można było ...
zaspamuj
no jak widać niektórzy sie boją pisać gdyż zwykła ortografia sie kłania
P.s Sam wilku też spamujesz aż Ci sie uszy trzęsą
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 16:54
Don wysek ojciec chrzestny TJUNINGU przemowil..
Wiec pozwole dodac cos od siebie..
zdaj prawko, zacznij jezdzic samochodem i skoncz wypowiadac sie w tematach o ktorych nie masz zielonego pojecia :roll:
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 17:00
HaGie napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
XIX napisał/a:
wilku napisał/a:
Daniel piekniej tego nie mozna bylo napisac
w sumie to można było ...
zaspamuj
no jak widać niektórzy sie boją pisać gdyż zwykła ortografia sie kłania
P.s Sam wilku też spamujesz aż Ci sie uszy trzęsą
tylko ze Ty w 6 miesiecy nawaliles 700 postow
człowieku nikt nie broni Ci pisać jak chcesz to pisz do Kfaka niech Ci ustawi liczbe postów ile chcesz a mnie może wyzerować =] Po to jest forum aby na nim pisać
Vest w których tematach pisałem bez sensu ?no i w których wypowiadałem sie nie mając zielonego pojęcia jak coś piszecie to chodziaż może jakieś przykłady(nie pisze tam gdzie nie wiem ocb i nie będe mógł pomóc ) ? bo ja nie czaje oco wam chodzi całą watachą atakujecie nice
P.s jeśli do każdego tak będziecie podchodzić to forum padnie jest tylu userów a ilu pisze ja wiem dziwna fobia na forach panuje że każdy patrzy ile drugi ma postów . Hmm to co mam sie patrzeć w monitor i ogólnie nic nie pisać ? ja nie wiem oco wam chodzi tak naprawde szukacie kozła ofiarnego ? Nie patrzy sie na ludzi przez pryzmat samochodu , i modyfikacji jakie ma lecz na samego człowieka Owszem nie wszystkie moje wypowiedzi na tym forum były adekwatne do tematów które były poruszane lecz to nie tylko jeden user tak pisał Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez wysek^^ Pią Lut 10, 2006 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Auto: BMW 540
Wysłany: Pią Lut 10, 2006 17:19
Vesti napisał/a:
Don wysek ojciec chrzestny TJUNINGU przemowil..
Wiec pozwole dodac cos od siebie..
zdaj prawko, zacznij jezdzic samochodem i skoncz wypowiadac sie w tematach o ktorych nie masz zielonego pojecia :roll:
Popieram przedmowce,na jaki temat nie wejde to twoje posty..... bezsensowne
pozdro