Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 04:45
Fazi napisał/a:
Vesti napisał/a:
Don wysek ojciec chrzestny TJUNINGU przemowil..
Wiec pozwole dodac cos od siebie..
zdaj prawko, zacznij jezdzic samochodem i skoncz wypowiadac sie w tematach o ktorych nie masz zielonego pojecia :roll:
Popieram przedmowce,na jaki temat nie wejde to twoje posty..... bezsensowne
pozdro
ostatnio ogolnie to forum stalo sie jednym wielkim OT
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 10:21
DTM masz racje czasem jak sie tu wejdzie to tylko widac jak kazdy stara sie pokazac ze jest madrzejszy od innych . Albo ci co wogle nic nie wnosza zakladaja tematy zeby tylko byc aktywnym na forum.
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Sob Lut 11, 2006 19:58
DTM napisał/a:
Popieram co wejde i patrze posty od ostatniej wizyty to zawsze ponad 100 jest, a na temat może 4-5 raszta, to szkoda mówić tak jak ogłoszenie o sprzedaży Cifa.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 00:25
goofy napisał/a:
DTM napisał/a:
Popieram co wejde i patrze posty od ostatniej wizyty to zawsze ponad 100 jest, a na temat może 4-5 raszta, to szkoda mówić tak jak ogłoszenie o sprzedaży Cifa.
sprzedaży cifa ? tylko sprzedaży cifa a inne ogłoszenia np teraz ogłoszenie z lustarkami zawsze ktoś cos napisze nie na temat zależy jaki jest temat to ludzie na niego piszą najlepiej jest sie przychylać do zdania innych i nie mieć własnej opinii
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
najbardziej wkurza jak ktos pisze w kazdym temacie nie wazne czy się zna czy nie a pisze bo post musi byc nabity Wysek a jak ktos nie ma własnego zdania tylko sie przychyla do opini innych to jest to włazeniem w pupe
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 13:09
Kamil napisał/a:
Ale do lusterek jest 8 odpowiedzi a do Cifa 59 i 4 strony hehehe...Lekka różnica
pozdro600
Kamil ale czy to ważne ile wazne że nie na temat a z cifem to chłopcy byli ciekawi właścicielki a jak każdy zacznie pisać ja chce ja ja to sie nawali stron i odpowiedzi . IWłasnie w giełdzie robie sie OT bo osób zaintesowanych jest kilka lecz kilkanaście musi coś od siebie dodać ...
Bart czy to jakaś aluzja i przychylanie sie do opinii poprzedników (czyli jak to nazwałeś włarzenie w pupcie?)?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: BMW 540
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 14:33
wysek^^ napisał/a:
Kamil napisał/a:
Ale do lusterek jest 8 odpowiedzi a do Cifa 59 i 4 strony hehehe...Lekka różnica
pozdro600
Kamil ale czy to ważne ile wazne że nie na temat a z cifem to chłopcy byli ciekawi właścicielki a jak każdy zacznie pisać ja chce ja ja to sie nawali stron i odpowiedzi . IWłasnie w giełdzie robie sie OT bo osób zaintesowanych jest kilka lecz kilkanaście musi coś od siebie dodać ...
Bart czy to jakaś aluzja i przychylanie sie do opinii poprzedników (czyli jak to nazwałeś włarzenie w pupcie?)?
Wysłany: Nie Lut 12, 2006 22:09
Fazi napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
Kamil napisał/a:
pozdro600
zauwazylem ze to ostatnie to twoja specjalnosc
taa a Ty jakie masz specjalności (ten twój post na mój temat poprzedni rozwalił mnie , piszesz to co inni piszą abyś twój tyłek był cały EOT , nie łatwo jest sie bronić gdy jest tylu napastników (a więcej kameleonów) ) ? śmiesz tutaj pisać jaki kto jest spójrz na siebie człowieku ...EOT Ja też proponuje zamknąc temat widze że w owym temacie wszsytkie żale co do mnie napisaliście nie chciałbym aby ktoś sie poczuł urażony , poprostu człowiek jest człowiekiem gdy Cie atakują to sie bronisz chyba proste ... Również niechciałbym aby na spotach ktoś nie podał mi ręki czy krzywo na mnie patrzył Rozumiem chcieliście mi wskazać miejsce w szeregu (mowa o ludzikach z KS )ok dostosuje sie waszych reguł , także Pozdro
sorry za OT ale już k.urwa nie moge ...