Zrobmy konkurs na tuningowca roku, niech kazdy powie kto jego zdaniem w tym roku najwięcej zrobił w swoim autku, ogolnie kto w tym roku był widoczny na scenie lubelskiego tuningu, i nie tylko... ciekaw jestem jakie macie zdanie na ten temat...
Prosze podac osobe, i dlaczego akurat ta osoba
Moje zdanie.
Spawos
Chłopak idzie w dobrym kierunku, i naprawde ma umiejetności.
Prawdziwy szacunek za osiągniecia...
Auto: E90 330i
Wysłany: Sro Gru 08, 2004 23:20
EiGaH napisał/a:
EiGaH napisał/a:
:cry: to ze szczęscia...
dobra nic nie pisze, bo mnie prosili
ale jak jezdziłem z HG, to prawa popuszczałem gaz, zeby chłopak za bardzo sie nie zdołował...
zreszta z jk też , az skasował filmy, bo mu smutno było..
Ogromne LOL
nie skasowalem tylko Ci od poczatku mowilem ze ich nie bede udostepnial, a szczegolnie Tobie, mowilem zebys nie opisywal killa .... i nie dlatego ze sie wstydze czy cos porazki bo mowilem Ci to przed wyscigiem, a Ty i tak zrobiles swoje bo zarzuciles focha ze filmow nie dostales ... hmmm jak z Toba jechalem swoim autem to jechalem na pol gazu i co ?? bo jak jechalem tak jak powinienem to pozniej plakales ze nie jezdzisz z szybszymi a teraz to nawet na 2.0 sie porywasz wow
Auto: E90 330i
Wysłany: Sro Gru 08, 2004 23:23
EiGaH napisał/a:
msjk napisał/a:
hmmm jak z Toba jechalem swoim autem
tzn. mamy?
nie ,taty mamy tez Cie objade siostry tez a swoimi pojazdami tez Cie objade zawsze Cie objade bo tacy jak Ci nigdy nie beda szybcy aaaa fakt firmowka Cie nie objechalem ojoj