chłopak!!! ja cie nie kumam wogóle!!! wszystko Ci przeszkadza i kazdy denerwuje Jak Ci nie pasi to nie czytaj tego forum nie wchodz tutaj wogóle i nie komentuj bez sensu! najlepiej to wyprowadz sie z tego miasta bo przecierz tu nie ma przyszłosci! chodz wątpie zebys z twoim beznadziejnym charakterem gdzie indziej sie zaaklimatyzował! mam juz dosyc czytania Twoich bzdurnych postów gdybym był adminem juz dawno dostał bys bana
Panowie , nie komentujcie tych wypowiedzi i gość sam przestanie pisać gdy zobaczy ,że jest ignorowany
Swiete slowa, ale oni jacys strasznie nerwowi. Tylko we wlasnym kregu sobie prawia komplementy. Pozdro Zanjac
Auto: BMW e39 523i
Skąd: Choiny Pomógł: 16 razy Dołączył: 05 Wrz 2004 Posty: 918
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 17:35
ja jestem z imprezy bardzo zadowolony ,mimo kiepskiego wyniku cieszę się że samochód cały i zdrowy
wielkie gratulacje dla organizatorów, sędziów i wszystkich którzy przyczynili się do zorganizowania śwtetnej imprezy
kicek widziałem że koło już zrobione (byłem z ojcem w wulkanizacji przy safarii i widziałem nissanka ) ale na tej dojazdówce to był niezły hardcorek na lodzie i śniegu
Auto: SDI po czipie
Skąd: Czechów Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Cze 2004 Posty: 612
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 17:58
KLOCEK napisał/a:
kicek widziałem że koło już zrobione (byłem z ojcem w wulkanizacji przy safarii i widziałem nissanka ) ale na tej dojazdówce to był niezły hardcorek na lodzie i śniegu
Przyznaje że hardkorek był dobry, bałem sie na PL ze przy wylocie z pod Wydziału Zarządzania i Podstaw Techniki gdzie na drugiej próbie był już goły asfalt, opona spadnie z dojazdówki. Udało sie dojechałem do końca, przyznam ze na PL było cieżko, dużo murków, kraweżników, drzew, metalowych słupków...Czasy może nie jakaś rewealcja ale samochód jak napisałeś wyżej cały i zdrowy... Klocek nie pisz ze wynik kiepski bo próby naprawde były przjeba*&%$ i podziwiam Ciebie tak jak i polla ze dawaliście rade
Impreze zorganizowana na wysokim poziomie oby takich wiecej... Do zoba 19 lutego
Auto: quattro ;-)
Skąd: Czuby Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Wrz 2004 Posty: 359
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 18:17
zgadza sie impreza bardzo fajna nawet nie trzeba bylo scigac sie na dojazdowkach bo byl na wszytsko czas
miedzy tommym klockiem i mna byla fajna walka wszyscy popelnialismy bledy potem odrabialismy starty niekotrzy z nas wjezdzali w szykany :D:D prawda klocu ?? i proba na politechnice byla kozacka szczegolnie spadanie do L a potem powrot pod gore
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.