Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 21:11
Rysiek napisał/a:
a to co pisze Vesti jest żałosne jak filtr który zresztą sam mi sprzedal moze tak wyglądac po 3msc Jesli filtry z AutoEuro tak wyglądają po 3msc to niemam wiecej pytań...
jutro wrzuce fotke zebyscie zobaczyli 3miesięczny filtr paliwa
Ryszardzie.. Filtr masz Filtrona a nie Auto Euro, Auto Euro tylko je sprzedaje a nie struga na zapleczu..
Jeżeli liczy się wygląd przepraszam nie wiedziałem.. liczyłem, że ma ci służyc a nie wyglądać.. ( narazie zakładam że wygląda tak żle jak piszesz )
Żałosne jest to co napisałem?
Poprostu zapytałem czy jestes tego pewien!
Jeżeli nie chcesz tego rodzaju pytań.. po co piszesz na forum?!!
NIe jestem osobą zarzucającą ci kłamstwo, zastanawiam się i zadaje pytania..
Za podobne pomówienia miałem swojego czasu poważne kłopoty..
( posiadałęm i nadal posiadam FV na robocizne i materiał..)
Ty nie masz paragonu, dowodu na usługę.. więc po reklamacji..
Chciałem ciebie przestrzec a nie oczerniac..( tak jak to odebrałeś..)
Zakończyłem dyskusje w tym temacie..
Życze mniej żałosnych wypowiedzi i żałosnych interptretacji..
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 20:29
Niestety musze opisac z jakimi niekompetentnymi ignorantami mialem watpliwa przyjemnosc,oczywiscie dotyczy to personelu Max Auto wraz z prezesem/szefem p. Andrzejem na czele....
Do serwisu przyjechal Matiz z swiecaca sie lampka check engine,i nie grzejacym sie silnikiem. Mechanicy powiedzieli ze trzeba wymienic chlodnice,kable (z tymi dwoma sie liczylem wczesniej),oraz wlacznik wiatraka chlodnicy. Sprawe zrobili,przez tel powiedzieli ze WSZYSTKO dziala jak nalezy. Przy odbieraniu auta mechanik kazal czekac bo "silnik cos dziwnie pracuje",cos tam pogrzebal,poregulowal i wypuscil klienta z niby sprawnym samochodem. Zaraz po wyjechaniu z serwisu okazalo sie ze w silniku na luzie strasznie faluja obroty,oraz silnik sie nie grzeje (zaznaczam,ze powiedziano,iz wszystko jest sprawne ). Druga diagnoza wskazala na awarie termostatu,oraz "jakiegos sterownika" (czujnik podcisnienia i redukcji toksycznosci spalin gwoli scislosci). Ok,nie ma sprawy,na wymiane termostatu bylem gotowy,jednak w momencie jak sie dowiedzialem ze mam zaplacic za czujnik (ok 200 pln ) rece mi opadly. Zaklad nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci (podkreslam ze za pierwszym razem jak oddalem samochod problem nie wystepowal),p. Andrzej ....... po dwoch rozmowach ze mna i checi z mojej strony spotkania sie i zalatwienia jakos tej sprawy nie odbiera tel. (na pewno byl dostepny,bo jak zadzwonili przy mnie z serwisu od razu odebral),generalnie unika odpowiedzialnosci. Jutro jade tam jeszcze raz,mam nadzieje ze uda mi sie skontaktowac z kimkolwiek kto jest w stanie podjac jakas decyzje....
SZCZERZE ODRADZAM TYCH DRUCIARZY!!!
na razie tyle z mojej strony
Tam niema zadnej osoby kompetentnej nawet by powietrze napompowac, ba a co mowic o wyzszych rzeczach.
Ludzie nauczcie sie , krowa jak duzo meczy to malo mleka daje, i tu jest bardzo podobna sytuacja , ich rozreklamowanie a chec i wiedza co do napraw naszych skarbów na 4 kółkach
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Sro Lut 22, 2006 10:41
Bylem w Max Serwis-wypieli sie,powiedzieli ze to nie ich wina i ze moge sobie odebrac samochod. Prosze moda o usuniecie nazwiska szefa tej firmy w moim wczesniejszym poscie....
Vesti, nie mecze moich problemow, chcesz to ci podam duzo wiecej podobnych sytuacji, jak kolega pomoca drogowa zwozi im wozki do naprawy a oni NIE To stracili dostawce, nie mam na mysli tylko jego ale i innych osob trzecich.
Moze czasem im sie cos uda
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 22:50
żadna..
nie ma tam żadnych rabatów..
Istnieje dlatego że do tej pory serwis działał 24H na dobę.. a my często potrzebowalismy pomocy po nocnych zabawach..
teraz nie ma tylu klientów i zamykają wcześniej..
Nikt nie czerpie korzyści z tego ogłoszenia.. powstało ono dla informacji ,że istnieje taki serwis..