Wysłany: Czw Lut 23, 2006 12:09 Prawo jazdy kat C gdzie w lbn
gdzie w lublinie jest jakiś dobry ośrodek z w miare dobrymi samochodami bo jak widze nieraz na mieście co za szroty nieraz jeźdźa to mi sie odechciewa dlatego chce na jakimś leprzym pojeździć moze ktos robil ostatnio i polecił by?? i ceny też jak ktos zna to moze podać
Polecam. Robiłem u nich C w zeszłym roku... kosztowało cos ok 1300zł; Na wykłady nie musisz chodzić ale jak masz czas to nie zaszkodzi. Jak ci to pomoże to zdałem za pierwszym razem. Powodzenia.
W 2002r robilem w RAMBO, i nie narzekam i polecam,wyjezdzilem tylko 5 godzinek i zostalem wygoniony na egzamin bo instruktor powiedzial ze szkoda na mnie czasu bo bardzo dobrze jezdze, na egzaminie poszlo rewelka
Polecam przed podjeciem decyzji zorjentowac sie jaki sprzet maja rowniez, bo szrotem to nie baldzo sie uczyc
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Czw Lut 23, 2006 18:53
Sprzęt na kat C parktycznie wszędzie maja ten sam czyli Star Man. Na C+E to już bywa róznie.
Ja polecam Kulkę chociaż tam nie robiłem, ale dużo ludzi sobie ich chwali.
P.S. Ja osobiście C robiłem w Ostódzie więc mogę Ci powiedziec, że tam dobrze uczą.
Auto: CC[N]
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 23:25
Taki delikatny OT. Qmpel mi mówił, że jest ponoć taka opcja : pracodawca wystawia zaświadczenie, że przyjmie pracownika na kierowce cięzarówy i wtedu UE zwraca koszty kursu. Czy coś Wam wiadomo w tej materii ??
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 23:48
Tommy napisał/a:
Taki delikatny OT. Qmpel mi mówił, że jest ponoć taka opcja : pracodawca wystawia zaświadczenie, że przyjmie pracownika na kierowce cięzarówy i wtedu UE zwraca koszty kursu. Czy coś Wam wiadomo w tej materii ??
Tak jest taka opcja, trzeba tylko zglosic sie do urzedu pracy bo to własnie ten urzad zalatwia to w taki sposób ze UE zwraca koszty kursu, a pracodawca musi zapewnic zatrudnienie co najmniej na 6 miesięc