Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 15:16
WOW nic dodać nic ująć autko KOZAK Nawet na chwile sie przejechać takim czymś
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
to moze ja dorzuce coś swojego.....tyle czasu juz zwlekałem, a niedługo kampania promocyjna, wiec żeby nikt nic nie powiedział, to uprzedzam najpierw w tym temacie
Auto: ROVER
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 17:22
truespinmice napisał/a:
to moze ja dorzuce coś swojego.....tyle czasu juz zwlekałem, a niedługo kampania promocyjna, wiec żeby nikt nic nie powiedział, to uprzedzam najpierw w tym temacie
no zadbany to on był teraz to sie zima kończy i szukam lakiernika
co do tej tablicy to nie ja - poprzedni właściciel....i tak juz zostało
a ten komin.....przynajmniej ładnie brzmi w przyszłości zamieżam wrócić do orginału
obecnie stracił tylni "spojler" (wątek w innym temacie) i musze przyznać, że wygląda ładniej.
ale jak juz pisałem - czeka go poważny "make up" i wtedy bedzie chlubą narodu
Auto: .
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 09:39
truespinmice napisał/a:
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 09:55
Kamil napisał/a:
truespinmice napisał/a:
Ładny Ładny...lubie klasyczne,rzadkie samochody... Nie masz problemów ze znalezieniem części do tego ??
Pewnie sie nie psuje Ja sie przychylam do opinii kolegów autko rzadkie a zarazem przyciągające oko swoją niespotykalnością Masz racje z tą rurą wymień ją psuje wyraz auta
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
częsci - uuuuuuuu , uuuuuuuu tylko USA i japonia. i to po tragicznych cenach (mowa o karoserii , kosmetyce itp.)
natomiast częsci mechanicze dość łatwo dostępne (ori).
ale jak sie dba i na czas wszystko robi , to nawet można powiedzieć , że auto nie stwarza większych problemów.
żadkie to trzeba przyznać - 29 zarejestrowanych sztuk w całej polsce (łącznie z moim)
ps. niedługo www
ps2. jak ktoś jest zainteresowany to jest do sprzedania bardzo ładny egzemplarz wide-body (!!!) w olsztynie silnik 2.6T , '87 rok