Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Nie Lut 26, 2006 04:21
ja bym radzil zaprowadzic to do profesjonalnego mechanika ktory Ci zrobi przeglad i naprawi wszystko , bo takie gdybanie co to jest przez neta nie ma sensu wymienisz tylkjo jakies czesci ktore okaza sie dobre wiec moja rada zaprowadz parcha do warsztatu niech sie tym zajma profesjonalisci
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
nieweim pozaklejalem modul zaplonowy i inne bajery ale narazie nie jezdzilem po kaluzach wiec niewiem czy pomoglo mam gorszy problm dzis mi przegub wysrało...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 22:14
Rysiek napisał/a:
nieweim pozaklejalem modul zaplonowy i inne bajery ale narazie nie jezdzilem po kaluzach wiec niewiem czy pomoglo mam gorszy problm dzis mi przegub wysrało...
Rysiu spal ty tego trupa nie ma tygodnia zeby Ci cos sie nie wysrało
Rysiu spal ty tego trupa nie ma tygodnia zeby Ci cos sie nie wysrało
odezwal sie ten co nie dawno swojego odpalił
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Czw Mar 09, 2006 22:37
Rysiek napisał/a:
odezwal sie ten co nie dawno swojego odpalił
jest jedna róznica miedzy naszymi trupami Rysiu a mianowicie mój trup jak stoi to znaczy ze sam go rozebralem i cos przy nim grzebie a jak twój stoi to znaczy ze cos sie zesralo na powaznie dlatego dałem Ci taka rade