FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Reaktywacja.............

Jaki dzien wam pasuje?
Poniedziałek
0%
 0%  [ 0 ]
Wtorek
0%
 0%  [ 0 ]
Środa
0%
 0%  [ 0 ]
Czwartek
0%
 0%  [ 0 ]
Piątek
36%
 36%  [ 4 ]
Sobota
63%
 63%  [ 7 ]
Niedziela
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 1
Wszystkich Głosów: 11

Autor Wiadomość
no name 
Specjalista

Auto: brzydkie
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Lip 05, 2004 23:30   

ustalmy termin i tak zawsze komus nie bedzie pasowalo ale pare osob przyjedzie i bedziemy sie bawic w malym gronie pozniej bedzie przyjezdzac coraz wiecej ludzi i moze sie cos zmieni :D :D

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Lip 05, 2004 23:37   

Jeszcze Jacek, Milosz <ganja> :D i wiele wiele wiele fajnych osob... no coz, pochlonieci praca. ja mam nadzieje ze typowa wies sie skonczy. dziwne ze chlopaki z innych miast ograniczaja i to z powodzeniem naplyw wsi [typowego wiesniactwa] a tych co fajniejszych wylapuja w "swoje" kregi.

wg. mnie sila nie tkwi w ilosci, a jakosci tudziez ludzi... moga byc i same szroty a kurka beda sie bawic lepiej od ludzi z zajefajnymi furkami, ale co z tego jak fafarafa co to nie oni... sorry, ciekawe kiedy TO sie zmieni ;)

ja bardzo bym chcial w piatek, ale sorry nie wiem czy czytaliscie, ale wyjazd wyniesie mnie ponad 400zl ;] jak mi sie rzuca chlopaki na waszke... wiec ja oszczedzam hajs na wache...

bo chyba jednak zaszla pomylka w moich obliczeniach... z maslowa do szyman moze byc z 340km ;D i cala podroz to 850 km + starty...;S

krystianITR 
prawdziwy tuner

Auto: DRAG and civic d16
Wysłany: Wto Lip 06, 2004 13:38   

Zmknijcie ten temat i nie rubcie parodi
Juz do ryk jechało 20 osob.
Moim zdaniem rozwiazanie jest raz na 2 tygodnie jezdzic do ryk na cały dzien i sie wyszalec wezme gtecha.Pachołki skombinowac i szalec przez cały dzien bezpiecznie miło i fantastycznie.Zreszta jak chcecie to i tak nie wypali bo pojecie 3 auta

Ja i tak jade do ryk 17 albo 18 pocwiczyc staryty na gtechu
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!

wilku 
speed demon

Auto: ...
Wysłany: Wto Lip 06, 2004 13:46   

ja moge jezdzic wszedzie :P jak tylko bede miał samochod to bede jezdził swoim :)

www.shift-r.com

Piszę poprawnie po polsku
.

garul 
drifter

Auto: LU 1818S
Wysłany: Wto Lip 06, 2004 14:15   

ja tez

Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Auto: F7P
Wysłany: Wto Lip 06, 2004 16:04   

Y0 mico

Pamiętam doskonale miejsce.. w tej samej okolicy jest jeszcze kilka fajnych miejsc.!

Generalnie z kfakiem, leszczem, małym powoli staramy sie cos takiego juz robic.. a raczej robic pewne kroki w tym kierunku...

Mass, Macior... każdy z was ma troche racji.. ale luzik...

Rozwine myśl mic'a o reaktywacji klimatu .. chodzi o fajną zabawę, która miała miejsce w innych sezonach... Chodziło by tu też o to aby nie zabierac po 10 osób w auto i robic z tego wielkiej imprezy i hałasu.. im więcej kiboli.. wiecej piwa.. więcej ich stoi na ulicy i plącze sie przed autami udają bohaterów ostatniej akcji... :no przeciez:
W tamtych dobrych latach była to grupa kilku zapaleńców, którzy mieli nawet krótkofalówki.. latarki itd...pilnowaliśmy startu i mniej więcej mocy do wagi auta.. aby jak najbardziej auta były zbliżone do siebie mozliwosciami technicznymi... nikt nie psuł miejscówek bo wiedział że więcej nie ma po co przyjezdzać.. a potem nikt juz tego nie pilnował.. wpadali jacys kolesie którzy błyszczeli przez 15 min paląc gumy i wzywając policję.. po czym miejscówa spalona...

Krystian.. też masz rację z lotniskiem... tam mozna sie wyszaleć.. jak najbardziej popieram i jestem za ale 1 raz w miesiącu .. wole scigac sie noca a nie w dzień .. i tutaj generalnie jestem na własnym terenie , własnym podwórku...

Mico, kfaku co tu dużo gadac o tym i o tamtym.. Ja z leszczem robimy kroki w tym kierunku i fajnie sie bawimy.. czas dołaczyc do tego innych nic więcej i postawic pewne zasady, które powinien przestrzegac każdy...
Gapiów mozna brac do Ułęzy.. duzo miejsca i szeroka droga..
Ale jesli mówimy o naszych nocnych eskapadach.. wolałbym -max 2 osoby w aucie itd.. -spokojny dojazd na miejscówe.. -brak palenia gumy jesli narazi to na spalenie miejscówy.. nie jak jeden debil kiedys pod dystrybutorem na stacji Paliw... -oczywiście prawo jazdy i trzeżwośc.. -sprawne auto... układ hamulcowy i kierowniczy min... -to powinno byc nasze min.. i zero tel do kumpli ktrórzy maja przyjechac popatrzeć jak sie scigam itd..

generalizując i tak szkoda pisać bo ktoś to zaraz podważy.. ale wiem czego nam trzeba bo 2 lata świetnie sie bawiłem.. i robilismy to z tymi w/w zsasadami nie dosłownie ale każdy pilnował siebie i kolegów..

goofy 
streetracer

Auto: Galant
Wysłany: Wto Lip 06, 2004 17:21   

Ja jak zmienie auto to wtedy się pisze na to. A narazie nie. :cry:

siwy 
speed demon

Wysłany: Sro Lip 07, 2004 13:54   

no... jakos nie widze zeby komus chcialo sie ruszyc pupe do maslowa... tylko 150km... praktycznie nie wielka roznica niz do bialej p... na ktora jakos mozna bylo sie zmobilizowac ?

a w maslowie bedzie lepiej...
yo yo yo

MicO 
prawdziwy tuner

Auto: VW Amarok
Wysłany: Pią Lip 09, 2004 13:00   

hejku.... kfaku sorrki ale pisze juz po raz 2 ze temat mial dotyczyc naszych "nocnych eskapad" a nie wyjazdow do Bialej, Modlina, Maslowa itp. W 100% popieram Vestiego, bo o to mi wlasnie chodzilo. Kfaku i Krystiam weście pod uwage ze do masłowa macie sens jechac bo mozecie powalczyc a nie oszukujmy sie Lublin jest biednym miastem i ludzie nie maja super hiper extra furek. Kazdy zbiera kase zeby dokonac jakis modyfikacji. W moim przypadku do Maslowa moglbym pojechac jedynie popatrzec jak inni startuja bo sam nie mam szans. Mam tylko seryjny samochod.. A "na naszym podworku" kazdy sie zna i mozna fajnie sie pobawic. Samo spotkanie sie wieczorkiem w odpowiednim miejscu i odpowiedniej atmosferze jest super. Pozdrawiam wszystkich ktorzym cos sie chce.

Vesti odezwij sie do mnie lub do Lenki na kom. Dzieki :)

siwy 
speed demon

Wysłany: Pią Lip 09, 2004 21:35   

no ja dlugo zbieralem na swoja modyfikacje, niektorzy wiedza ze to bylo moim malym marzeniem ;D okazalo sie zajebiscie duuuzym ;D ale civik juz zapitala i jest QL :D

czy damy rade powalczyc? zobaczymy... miejmy nadzieje i 3majmy kciuki.

Co do "wlasnego podworka" to co broni ludziom pojechac te 120km w ta i wta i sie swietnie pobawic? jakis grill, muzyczka, wszyscy razem, wesolosc na buzce...

i bezpieczniej i wygodniej i bez zadnego strachu...
oto nam z krystianem i nie tylko chodzi...

Ty sie miales do mnie odezwac Mico cos mi sie zdaje ;>
...

ciao

ps. 3mac kciuki ;P

wilku 
speed demon

Auto: ...
Wysłany: Wto Lip 13, 2004 18:19   

no i jakos ucichlo cos :/ :/ :/

www.shift-r.com

Piszę poprawnie po polsku
.