Wysłany: Pią Mar 10, 2006 17:35 20 maja MOTO-SOBOTA :ZLOT aut, WYSTAWA firm tuningowych.
witam wszystkich.
Jak w nagłówku... zliżają się JUWENALIA, jak przed rokiem planuje zorganizować zlot miłośników tuningu.
Bazujac na doświadczeniach sprzed roku teraz zrobilibyśmy to z większym rozmachem.
Proponuje ściągnąć firmy oferujące tuning aut do pokazania co potrfią, natomiast Was namiawiam co zaprezentowania swoich aut i stanięcia do konkursu "NAJ..." samochodu.
Zlot zrobimy na parkingu PL ktory będzie tylko do Naszej dyspozycji. Zorganizujemy naglosnienie, byc może i małą scenę..... nagłośnienie , muzyczkę .. może ktos zna piękne tancerki ..
czekam na propozycje FIRM tuningowych które wzięlyby udział w pokazie.
Jeśli jestescie właścicielami firm to prosze o bezpośredni kontakt do mnie:
bartirajdy@wp.pl lub tel. 609502687
Jesli macie kontakt do takowych firm ( z całej polski) prosze o konkretne namiary.
Czekam na propozycje i uwagi, jak również POMOC w organizacji.
Niech sie dzieje .
Pozdrawiam !!
--
Bartek "BARTi" Rymczuk
_________________ ".. Abym w Godzine Śmierci Nie stwierdził, że nie Żyłem .."
Ostatnio zmieniony przez bodek Wto Maj 30, 2006 21:03, w całości zmieniany 1 raz
Macior:
wjazd na parking jest rewelacyjny nawet formuła1 wjedzie, ale boję się jak Wy przez Lublin przejedziecie ???????!!!! może potrzeba Wam lawetę !!!
Zapraszam
_________________ ".. Abym w Godzine Śmierci Nie stwierdził, że nie Żyłem .."
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pią Mar 10, 2006 22:47
no problemos czymś fajnym wpadniemy jak sie uda więc wilku nie będziesz mieć łatwo z obroną tytułu czuje fajną impreze
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 01:14
Kuba napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
no problemos czymś fajnym wpadniemy jak sie uda więc wilku nie będziesz mieć łatwo z obroną tytułu czuje fajną impreze
jezeli to cos bedzie miało zderzaki z 'Autora' to nie macie szans
hmmm zobaczymy Jak to coś sie będzie prezentować narazie plany
a jak sie nie uda to na piechote przyjde
Od dawna wiadomo jaki style ma Auto-R agressive hehe nie dziw sie kamil aby zaistnieć na rynku musisz sie czymś różnić od innych firm (poza nazwą )
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Sob Mar 11, 2006 01:27
nie dziwie się, znam zasady działania rynku...studiuje Ekonomię i wiem dlaczego akurat robią takie a nie inne zderzaki i całkowicie ich rozumiem...ale nie musza mi się one podobać //ale w sumie na niektórych nawet nie najgorzej wyglądają//