Auto: diesel
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 151
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 12:36
kfak napisał/a:
ctv napisał/a:
tragedia,i co z tego że sie pokazuje po swiecie ? do niczego to nie prowadzi !
wiesz, zasada zdrowej konkurencji przynajmniej by wypadalo zebys nie zabieral tak stanowczego glosu.
wazne ze przynajmniej cos robia a nie kopiuja jak inne lubelskie firmy i moze na tym zakoncze udzial w dyskusji?
co to za frajda dostac zderzak od dealera w DE ktory prosi o zrobienie 300 kopii?
no proste ze latwiej odbic niz zrobic od podstaw nie?
i pozniej odrazu widac ktora firma ma "multum zderzakow" na allegro.
hahah
niektorzy zarzucaja autor-owi ze sa monotonni. sorry, jakby do Was pisali ludzie maile (co na bank sie dzieje) ze chca taki zderzak do auta, i ta ilosc maili i dystrybutorow proszacych np. "zrobcie taki zderzak do omegi" swiadczy dobrze o robocie ktora wykonuja.
Tez wolalbym byc w polsce nie doceniany i sprzedawac za granica 3 razy drozej niz tutaj...
moim zdaniem:
zanim sie cos oceni trzeba spojrzec z roznych perspektyw.
mialem cos napisac ale sobie daruje,piszesz bzdury i sam sobie zaprzeczasz ale luzik
pozdrawiam
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 13:06
Narazie jest seria z tego co się orientuje. Auto było szybko kończone na targi w Paryżu.
Miało być tam wsadzane coś lepszego, ale czy będzie to się okaże.
Zresztą szerszy artykuł na ten temat co i jak będzie w gazecie za jakiś czas. Chyba, że w między czasie ktoś kompetenty z autoR'a się wypowie na ten temat.
P.S. Ja tam palców w tym nie maczałem w woli ścisłości.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 14:08
ctv napisał/a:
kfak napisał/a:
ctv napisał/a:
wiesz, zasada zdrowej konkurencji przynajmniej by wypadalo zebys nie zabieral tak stanowczego glosu.
wazne ze przynajmniej cos robia a nie kopiuja jak inne lubelskie firmy i moze na tym zakoncze udzial w dyskusji?
co to za frajda dostac zderzak od dealera w DE ktory prosi o zrobienie 300 kopii?
hahah
niektorzy zarzucaja autor-owi ze sa monotonni. sorry, jakby do Was pisali ludzie maile (co na bank sie dzieje) ze chca taki zderzak do auta, i ta ilosc maili i dystrybutorow proszacych np. "zrobcie taki zderzak do omegi" swiadczy dobrze o robocie ktora wykonuja.
Tez wolalbym byc w polsce nie doceniany i sprzedawac za granica 3 razy drozej niz tutaj...
moim zdaniem:
mialem cos napisac ale sobie daruje,piszesz bzdury i sam sobie zaprzeczasz ale luzik
pozdrawiam
moze w Twoich kategoriach sobie zaprzeczam, bynajmniej nie w moich, bo w moich liczy sie jakosc, a nie ilosc.
wiesz, jak piszesz tu ze autor sprzedaje nie pod swoim szyldem, to sie grubo mylisz, prosty dowod?
wejdz na strone autora i sobie zobacz sygnatury na zderzakach, po piiiii mieli by wklejac kody autor do kazdego zderzaka, skoro sprzedawali by pod inna marka? dzialanie bez sensu imo.
po co tlumaczyli by strone na 8 jezykow? heh tez bez sensu, wkoncu mogl to zrobic ktos inny.
nie widze tu nigdzie indziej bzdur. nie ujalem wszystkich firm, tylko niektore, jak Cie to dotknelo, to przykro mi, ale jak to mowia, ze kto sie czerwieni??
a mozesz mi CTV pokazac jakies Twoje zderzaki z jakichs targow? Czy moze sie nie prezentujecie ze wzgledow takich ze nikt nie chce tego nawet ogladac?
Bo w czym sens Twojej krytyki w tym temacie? Jestes lepszy ze krytykujesz? Jestes konkurencja, wiec wykaz sie albo produktami albo czyms podeprzyj swoje slowa, bo kazdy umie powiedziec "ee ble syf, nie podoba mi sie" - ale to sa slowa potencjalnych klientow, ktore z pewnoscia firma wezmie pod uwage (moja by wziela), ale za haslo od konkurencji "ee paskuda" bym sie ucieszyl, bo by znaczylo ze niezly gul musial skoczyc.
Andrzeju ... nie denerwuj się tak i ... nie przejmuj się wypowiedziami kogoś - kto domenę firmy ma na prv.pl - darmowy serwerek dla ludzi z wysypem stron erotycznych. Rozumiem, że ostro komentując inne firmy, które opłacą domenę roczną za 80 zł, mają ją swoją ... własną ... poważną ... inni - wolą mieć większość za darmoche. Popatrz .. nawet LKT.pl ma opłąconą domenę, mimo że nie jest firmą
Więc ... Andrzeju ... nie deneruj się na kolegę z prv.pl - bo on do tej dyskusji napewno nie podchodzi poważnie, jak też [ być może ] poważnie nie dba o wizerunek własnej domeny .....
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 14:42
kfak napisał/a:
ctv napisał/a:
kfak napisał/a:
ctv napisał/a:
hahah
moim zdaniem:
pozdrawiam
moze w Twoich kategoriach sobie zaprzeczam, bynajmniej nie w moich, bo w moich liczy sie jakosc, a nie ilosc.
wiesz, jak piszesz tu ze autor sprzedaje nie pod swoim szyldem, to sie grubo mylisz, prosty dowod?
wejdz na strone autora i sobie zobacz sygnatury na zderzakach, po siusiak mieli by wklejac kody autor do kazdego zderzaka, skoro sprzedawali by pod inna marka? dzialanie bez sensu imo.
po co tlumaczyli by strone na 8 jezykow? heh tez bez sensu, wkoncu mogl to zrobic ktos inny.
nie widze tu nigdzie indziej bzdur. nie ujalem wszystkich firm, tylko niektore, jak Cie to dotknelo, to przykro mi, ale jak to mowia, ze kto sie czerwieni??
a mozesz mi CTV pokazac jakies Twoje zderzaki z jakichs targow? Czy moze sie nie prezentujecie ze wzgledow takich ze nikt nie chce tego nawet ogladac?
Bo w czym sens Twojej krytyki w tym temacie? Jestes lepszy ze krytykujesz? Jestes konkurencja, wiec wykaz sie albo produktami albo czyms podeprzyj swoje slowa, bo kazdy umie powiedziec "ee ble syf, nie podoba mi sie" - ale to sa slowa potencjalnych klientow, ktore z pewnoscia firma wezmie pod uwage (moja by wziela), ale za haslo od konkurencji "ee paskuda" bym sie ucieszyl, bo by znaczylo ze niezly gul musial skoczyc.
A do tego Auto-R wszystkie swoje zderzaki robi sam więc nie ma mowy o jakimś imporcie kij wie skąd Mają swój styl jednym sie podoba drugim nie ogólnie firma do tematu tuningu podchodzi powaznie i to sie ceni Pozatym mają fachowców sam byłem świadkiem Wiadomo łatwo jest szkalować kogoś w oczach innych ale czasem 3ba spojrzeć na siebie CTV Pozdro
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 17:35
BOSEK napisał/a:
Andrzeju ... nie denerwuj się tak i ... nie przejmuj się wypowiedziami kogoś - kto domenę firmy ma na prv.pl - darmowy serwerek dla ludzi z wysypem stron erotycznych. Rozumiem, że ostro komentując inne firmy, które opłacą domenę roczną za 80 zł, mają ją swoją ... własną ... poważną ... inni - wolą mieć większość za darmoche. Popatrz .. nawet LKT.pl ma opłąconą domenę, mimo że nie jest firmą
Więc ... Andrzeju ... nie deneruj się na kolegę z prv.pl - bo on do tej dyskusji napewno nie podchodzi poważnie, jak też [ być może ] poważnie nie dba o wizerunek własnej domeny .....
Drogi Bosku
tera to dales
co do moich nerwow, to spox, biore tabletki ziolowe, na bezsennosc juz nie cierpie (melatonina 5mg r0x m3 0wNz)
Auto: Black Toledo TDi
Skąd: Kalinowszczyzna Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Wrz 2004 Posty: 77
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 22:29
Kfaku weź se jeszcze zasłony przesuń, wszak Twój organizm wytwarza melatoninę także samodzielnie - wlasnie w nocy... Depresy i takie tam wlasnie dlatego siedzą po ciemku chętniej
A co do projektu AutoR-a... Jakby było czarne to byście wszyscy tu jak forum długie i szerokie piali z zachwytu i sikali po nogawkach. Czarne wózki zawsze są najładniejsze
Mnie tam ten Ufo-Sol bardzo się podoba... Lampki sugerują wręcz coś ala styl retro... Nie no... Podoba mi się... IMHO bez tej ółki z tyłu to nawet trochę jak TVR... Gratulacje ze szczerego serca...
_________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna...
Nie taka, jak Ty.../Estelle/
o proszę... i to jest konkret ze strony konkurencji... Dwie największe firmy tej branży z naszego miasta, firmy, które niosą dobre imię Lubelszczyzny na całą Europę ..przynoszące chlubę naszemu miastu .... gratulują sobie nawzajem
BRAWO [o to chyba chodzi, żeby zaistnieć i nie być zawistnym ]