FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: V-MAXXX
Sob Mar 25, 2006 14:42
Lubelskie ferrari by autoR
Autor Wiadomość
mpower666 
Nowiciusz ;>

Auto: mpower
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 20:12   

ctv obrabia pupe każdemu komu się da w tej branży. wystarczy poczytać różne fora dyskusyjne. taka widać natura niedowartoścowanego człenia.

będę bronił autora, mimo że projekt sam uważam za średni. to na pewno było duużo pracy, którą należy docenić. ctv widać docenia tylko kumpli pasibrzuchów

papa

noodl3s 
prawdziwy tuner

Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 20:14   

uffff,ale goraco sie zrobilo :wow:

NEO 
Widać, że się stara

Auto: VW Golf V 2.0 TDI DSG
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 20:19   

Dajcie sobie spokój.

O gustach się nie dyskutuje, szczególnie w temacie stylingu jest milion opinii i zdań. Projekt Auto-R jest jaki jest. Niektórym się podoba, innym nie. Ja doceniam nakład pracy, bo zdaję sobie z tego sprawę ile wymagał ten projekt.

A co do ctv.. każdy ma pewnie swoje zdanie, ja zresztą też, ale niekoniecznie bedę to tutaj wyrażał, bo nie obrabiam "konkurencji" d*** na forach dyskusjnych - w przeciwieństwie do innych osobników.....

Pozdr.

NEO

Rasta 
drifter

Auto: Made in Japan
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 20:28   

taki juz najprostszy sposob na zakonczenie topicu :

Auto prezentowane w tym topicu zostalo wyprodukowane gdzies przez kogos kogo nie znacie, potem wystawione na allegro za rozsadna cene...gdzie wyladuje??

1) perelki z allegro
2) wesolosci z allegro

teraz mam nadzieje kazdy potrafi obiektywnie odpowiedziec na to pytanie

A polityka firmy Auto-R jest sluszna i podziwiam i zycze powodzenia i sukcesow na przyszlosc..... tylko moj osobisty apel, jak bedziecie promowac swoje produkty to prosze nie dawajcie gdzies w poblizu tych produktow Polskiej flagi...

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 20:32   

Rasta napisał/a:
...
A polityka firmy Auto-R jest sluszna i podziwiam i zycze powodzenia i sukcesow na przyszlosc..... tylko moj osobisty apel, jak bedziecie promowac swoje produkty to prosze nie dawajcie gdzies w poblizu tych produktow Polskiej flagi...

oczywiście masz w planie zrobić COŚ obok czego będzie można "dawać" Polską flagę ?
bo jak nie to ... wypoć coś sensownego

ctv 
Specjalista

Auto: diesel
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 20:50   

mpower666 napisał/a:
to na pewno było duużo pracy, którą należy docenić. ctv widać docenia tylko kumpli pasibrzuchów

papa

liczy sie praca czy wygląd? a może sam jestem pasibrzuchem?

Rasta 
drifter

Auto: Made in Japan
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 20:52   

Paweel napisał/a:
Rasta napisał/a:
...

oczywiście masz w planie zrobić COŚ obok czego będzie można "dawać" Polską flagę ?

taaaa wjezdzaj osobiscie na moje ambicje czy aspiracje a potem sie zastanow :D :D:D:D To nie boli!!!!
juz osiagnolem takie cos, urodzilem sie tu i sobie flage na pupci przykleje zadowolony???? i bardziej jestem upowazniony do biegania z polska flaga niz japonski furacz zeszmacony w lubelskim zakladzie... kumasz?

odpowiedz pawelku Perelka czy Wesolosc?!?!?!

to tez nie boli

p.s jestem pewien ze znajde wiecej ludzi ktorzy beda sie zachwycac moja pomalowana na czerwono bialy kolor pupcia anizeli tym autem :D pedalow jest wiecej niz tuningowcow z "wypaczonym" gustem :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

A tak serio Pawelku ja nie znam auto-r ani neo ani ctv czy innych w zyciu nie bylem tam i nie po zobaczeniu tego czerwonego to nigdy tam nie zajade.... ja mowie o aucie ktore jest beznadziejne do bolu a nie o lubelskich tunerach o ktorych nic tak naprawde nie wiem, poza produktami jakie sprzedaja

p.s zebym nie zostal zle zrozumiany przez jakiego patriote z ograniczoinym mozdzkiem :) flaga na pupie to metafora nawiazujaca do flagi na tym aucie.
metafora ta nie oddzwierciedla w zaden sposob mojego stosunku do naszej flagi ktora mam ciagle powieszona przed domem.

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Wysłany: Wto Mar 14, 2006 21:20   

Rasta napisał/a:
Paweel napisał/a:
Rasta napisał/a:
...

taaaa wjezdzaj osobiscie na moje ambicje czy aspiracje a potem sie zastanow :D :D:D:D To nie boli!!!!
juz osiagnolem takie cos, urodzilem sie tu i sobie flage na pupci przykleje zadowolony???? i bardziej jestem upowazniony do biegania z polska flaga niz japonski furacz zeszmacony w lubelskim zakladzie... kumasz?

odpowiedz pawelku Perelka czy Wesolosc?!?!?!

to tez nie boli

p.s jestem pewien ze znajde wiecej ludzi ktorzy beda sie zachwycac moja pomalowana na czerwono bialy kolor pupcia anizeli tym autem :D pedalow jest wiecej niz tuningowcow z "wypaczonym" gustem :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

A tak serio Pawelku ja nie znam auto-r ani neo ani ctv czy innych w zyciu nie bylem tam i nie po zobaczeniu tego czerwonego to nigdy tam nie zajade.... ja mowie o aucie ktore jest beznadziejne do bolu a nie o lubelskich tunerach o ktorych nic tak naprawde nie wiem, poza produktami jakie sprzedaja

p.s zebym nie zostal zle zrozumiany przez jakiego patriote z ograniczoinym mozdzkiem :) flaga na pupie to metafora nawiazujaca do flagi na tym aucie.
metafora ta nie oddzwierciedla w zaden sposob mojego stosunku do naszej flagi ktora mam ciagle powieszona przed domem.

niestety nie "kumam" i nijak nie trafia do mnie poziom Twoich wypowiedzi ...
wobec tego EOT z mojej strony, nie potrafię rozmawiać o pedałach i dupach :(

aaa co do pytania o wesołości i perełki ... tematy bez sensu bo polegające na guście ...

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Wysłany: Wto Mar 14, 2006 21:23   

aaa co do samego auta ... widziałem je w " rozsypce " i nie trafiało do mnie ...
teraz też nie trafia ... ale reklamy w TV również mi sie nie podobają ... a inni oglądają i kupują jogurt najlepszy na świecie ...

ps. cienko sie go na lawete ładowało :D

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 21:26   

...aaaa to i ja się dołoże jak na pjoniera przystało, śmiać mi sie chce z ludzi którzy zakładają plastiki i tak zaraz popękają lub się połamią na naszych krawężnikach, jeden pseudoukrywający się gej już się przekonał :D

Co do pana CTV to może przemilcze..........

....aaa jednak nie jak już jechać to po całości, człeniu z bursaków ty też jakąś taką wieśzakładke i rynny wiecznie zakopcone na czarno w A4 miałeś jak mnie pamięć nie myli.

Teraz zabierzemy się za osoby z forum, fakt o gustach sie nie dyskutuje ale z odrobiny przyzwoitości niepowinno tu być takiej dyskucji. Pan Rasta głośno krzyczy, niech pierwsze spojży na swoje auto w wieśniackim RS lookiem wiadomo od czego, zresztą na trabancie już widziałem RS (<-- do posiadaczy trabantów nic nie mam, sam miałem mydelniczke)

Auto-r`owców znam osobiście, fajne z nich chłopaki, pośmiać się można itp. bla bla bla a co do pastików, na paru autach wyglądają fajnie, na innych tragicznie, jednak jak ktoś zaóważył i stwierdził na tym forum, że ta ów wspaniała firma (<--wazeliniastwo, potocznie zwane lizaniem rowa) ma głęboko w dupie ten zacofany pokomunistyczny żądzony przez bande pojebów i wiernych w dupe jebanych katolików i patrzy na rynki zachodnie i azjatyckie gdzie jest największy popyt na dany towar i to własnie oni jakoby narzucają odgórnie wzory i styl który za chuja nie jest pojmowany w tym kraju.

I tak na koniec stwierdzam, że wstydze się naszej flagi i narodowości nie przez firme Auto-R tylko przez 70% nieświadomego, otumanionego, spierdolonego społeczeństwa które jest ciągne poddawane praniu mózgu przez państwowe i prywatne media.

I na koniec chuj wam w dupe od Ojca prowadzącego.

ps.
Bosek niezamykaj mi tematu, daj sobie podyskutować.

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 21:31   

MACIOR napisał/a:
I tak na koniec stwierdzam, że wstydze się naszej flagi i narodowości nie przez firme Auto-R tylko przez 70% nieświadomego, otumanionego, spierdolonego społeczeństwa które jest ciągne poddawane praniu mózgu przez państwowe i prywatne media.

I na koniec piiiii wam w pupe od Ojca prowadzącego.
podpisze sie ręką i nogą

ctv 
Specjalista

Wysłany: Wto Mar 14, 2006 21:37   

MACIOR napisał/a:

....aaa jednak nie jak już jechać to po całości, człeniu z bursaków ty też jakąś taką wieśzakładke i rynny wiecznie zakopcone na czarno w A4 miałeś jak mnie pamięć nie myli.

powiedz mi prosze co do mnie masz ? zawsze jakies ale co do mojej osoby, to napisz to wkoncu!
rury mam nadal zakopcone ale to nie moja winna,diesel kopci i nic nato nie poradzi ;(

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 21:42   

ctv napisał/a:
MACIOR napisał/a:

powiedz mi prosze co do mnie masz ? zawsze jakies ale co do mojej osoby, to napisz to wkoncu!
rury mam nadal zakopcone ale to nie moja winna,diesel kopci i nic nato nie poradzi ;(

No jesteś zarozumiały, wszystko wiedzący i obrabiasz każdemu pupe za plecami na każdym kroku i przy każdej możliwej okazji. Co do rur to może zmień program to niebędzie tak kopciło, jakoś po boxach V-techu u mnie nic niekopci, a zaperdala aż miło.

EOT, jak coś jeszcze chcesz to napisz na PW jak mi się będzie chciało to może odpisze bo jakoś niechce sobie zawracać pupy i zabierać wolnego czasu na warszawskich przydupasów.

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Mar 14, 2006 22:07   

ja tylko kolegi Rasta chcialem sie zapytac czy wie:

1) czym sie zajmuje firma AutoR ? (przypomne ze nie modyfikacjami silnika)
2) co to jest democar
3) czy umie odrozniac kolory
4) czy wie co to jest kultura

i ponastepne, jak chcecie jechac po Autorze, to jedzcie, nie bedzie kleczenia na grochu, czy stania w kacie, jak zapewnial Was CTV. chodzi oto aby byla merytoryczna* dyskusja, a nie jakies wywody na zasadzie wyciagania siuska z wody.

* - albo chociaz jakis slad po niej.

Rasta, ale tym podcieraniem sie Polska flaga to troche przegioles, bo z tego co slyszalem to niezla furore Ferrarka robila w Paryzu!!!! i robila swietna reklame Polsce.
i byla to chyba JEDYNA Polska firma. wiec czy ja wiem czy taki wstyd?

ps. miala tam docelowo siedziec fajna jednostka, ale troche zbraklo czasu (??) wtedy to naprawde bylo by najs :D

PS. CTV mi obiecal ze rozpisze sie na ten temat przy 10 stronie, wiec prosilbym Was o zabranie glosu :D

ctv 
Specjalista

Wysłany: Wto Mar 14, 2006 22:29   

MACIOR napisał/a:
No jesteś zarozumiały, wszystko wiedzący i obrabiasz każdemu pupe za plecami na każdym kroku i przy każdej możliwej okazji. Co do rur to może zmień program to niebędzie tak kopciło, jakoś po boxach V-techu u mnie nic niekopci, a zaperdala aż miło.

EOT, jak coś jeszcze chcesz to napisz na PW jak mi się będzie chciało to może odpisze bo jakoś niechce sobie zawracać pupy i zabierać wolnego czasu na warszawskich przydupasów.

polemizował bym z pierwsza czescią wypowiedzie na temat moje osoby,tak pozatym to mnie wogule nie znasz :| co do rur nie przeszkadza mi ze kopci ;)
natomiast druga czesc twojej wypowiedz obrazuje,no własnie co obrazuje jakis kompleks stolicy?cholera wie nie mój problem
PS.lepiej pisac co roku, o jakims projekcie?aby wkoncu :spoko:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi