osobiscie Ci bym polecil Yokohama S Drive ojciec mial C Drive i byl zadowolony byl i chcial wlasnie teraz kupic S ale trafily sie Pirelki za okazyjna sumke i nie kupil Yokohamy...a Piki dlaczego tylko Yokohama i Toyo hmmm pewnie dlatego ze te marki sa jedne z lepszych marek opon ktore mozna kupic to jest moje zdanie a niech sie lepiej wypowie maly841
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 22:14
uwazam podobnie jak Qsy, jezdze od koncowki lata na BF goodrich i powiem tyle: ZAJEBISTY LAK !!
nie mialem nigdy tak dobrej opony, da sie na niej poswirowac a jednoczesnie zapewnia Ci zajedwabista przyczepnosc. jest rewelacyjna, dobre odprowadzenie wody, wg. mnie na miasto i do swirowania po prostu idealna dla mlodych ludzi, wiec Maly wydaje mi sie ze byla by super (tylko do chlery nie pamietam jaki mam model )
ale wiem ze tanio je kupilem u Gebki na krasnickich/konopnica
Auto: VW Amarok
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Cze 2004 Posty: 560
Wysłany: Sob Mar 25, 2006 00:32
dunlopy w porownaniu z F1 to shit... w aucie 4x4 z napedem stałym 50x50% z przodu F1 z tyłu dunlop auto maxymalnie nadsterowne na mokrym.. pomimo seryjnej tendencji do podsterownosci
Patrz u mnie na sp9000 jest o niebo lepiej jak na Goodrichach i Pilotkach, co do F1 jakaś taka przytwarda dla mnie była, miałem takie 2 lata temu, może teraz coś się zmieniło.
ale kup min 50 profil bo w lublinie sie tragicznie jezdzi ja mam 50 i trzeba uwazac i ja bym nie kupil nizszych niz 50 wiadamo fajnie wygalda ale nie mamy drog odpowiednich do tego