Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Kwi 06, 2006 12:01
green stuff sa tansze... maja dluzsza zywotnosc i nie pyla na czarno alufelg tylko tak popielato i nie widac zabrudzen na felgach... mam turbo groove i green stuff POLECAM!!!
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Kwi 08, 2006 20:15
ja ta mam jakis chyba francuski DOT 5.1 byl w puszce takiej zloto czarnej... kupowalem w niedzialku (jak byl jeszcze na lubartowskiej) i mowili ze to jakis taki super (pucha ok 1 litra)
Auto: CivicT
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 07:25
Jaqub napisał/a:
... mam turbo groove i green stuff POLECAM!!!
tez mam TurboGroove i wszedzie greenstuffy w 1 civicku i ... oj hamuja lepiej niz jakies lucasy ale wg mnie bez rewelacji ... tarcze i klocki mam zdrowo przegrzane - na tarczach widac delikatne promieniste "peknecia" w ripo stwierdzil, ze jeszcze da rade ale chyba porobie fotek i spytam ebc polska co oni na to ..... co do trwalosci klockow to faktycznie dluuuzejjj wytrzymuja... te z tylu juz ponad rok sa vs wymiana co 3-4 miesiace - przod qrcze nie pamietam kiedy zakladalem ale tez juz chyba z rok :?: no ale juz malo klocka w klocku jest i trzeba bedzie kupic nastepne...
jakie to bylo ladne na poczatku teraz "rdza" [cos takiego z przepalenia] na klockach i pekniecia na tarczy ..ojjjjj