Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Pią Kwi 07, 2006 08:18
Musisz dzwonić, nie wiem bo robiłem takie coś już troche temu, ale facet robi różne rzeczy z felgami, mi osobiście kiedyś odwracał felgi stalowe, zmieniał rozstaw otworów na alumach z 4x114,3 na 4x108 i z jego roboty byłem zadowolony
niezłe zdzierstwo .podjedz na nałkowskich jak juz dojezdzasz do zeglarskiej to na tej uliczce
na samej gorce skrec w prawo i tam wertepami dojedziesz d ozkladu tokarsko slusarskiego i jak dobrze zagadasz to pefnie mniej niz polowa tego co napisales wezmie.
Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 11:23
Na Nałkowiskich Ci robią w miarę dobrze, tylko czasem lubia sobie %%%% walnąć w czasie pracy. Ja zawsze jak mi cos było trzeba czy est nadal potrzebne to chodzę do nich że by mi robili.
Auto: CivicT
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 12:26
wiec jedyne wyjscie zaskoczyc ich zaraz po otwarciu zakladu - o ktorej otwieraja :?:
...albo miec kefir, maslane ze soba to w ramach wysuszonych gardeł dadza zniżke
Auto: CivicT
Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 07:48
mambus napisał/a:
niezłe zdzierstwo .podjedz na nałkowskich jak juz dojezdzasz do zeglarskiej to na tej uliczce
na samej gorce skrec w prawo i tam wertepami dojedziesz d ozkladu tokarsko slusarskiego i jak dobrze zagadasz to pefnie mniej niz polowa tego co napisales wezmie.
mniej_wiecej tak:
bede jechal z czub wiec blizej mi Janowska jechac bedzie niz cala Nałkowskich sie tłuc ...