Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 14:24
no tak ale teraz tak sie zrobiło że on wogóle nie łapie (tylko cyka)i nie da rady odpalić i nie wiem co zrobić czy oddać rozrusznik do regeneracji czy własnie z tą kostką pokminić bo jak sie okaże że to rozrusznik to okey ale jesli sare wywale w błoto a to była kostka a co w tej kostce może być nie tak ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 14:54
proponuje pojechac na ul.Nałęczowska tak ok 5 km za agencja pocztowa na ul.Naleczowska 199. Jest tam taki zakład ktory prowadzi Stary Facet (magik) albo jakis inny wyslannik szatana. pojechalem do niego z Audi i naprawil,a przez 2 miesiace chodzilem od warsztatu do warsztatu i nikt nie wiedzial co bylo z moim rozrusznikiem.
Aha do bendiksu na Zagłoby nie ma co jechac bo to zdzieruchy i partacze...
Oni naprawiali mi pol roku temy alternator w MAZDZIE i co przezyl tylko zime i sie zesrulil, okazalo sie ze kabelki inaczej podpieli i palilo mi zarowki przy swiatlach,zaduze napiecie dostawaly....
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 15:28
popierdolmy jeszcze ze 20 stron co to moze byc..... wysek dopóki nie pojedziesz gdzies do warsztatu to nie dowiesz sie co to jest przez neta to se mozesz laski na czacie powyrywac a nie samochód naprawic
Wysłany: Nie Kwi 09, 2006 21:18
Nie sztuką jest pojechać do warsztatu i wy*je*ba*ć wh*u*j kasy na naprawe i niewiedzieć nawet co zj*ebane było . Owszem nie znam sie na tyle co np QSY że sam sobie to zrperuje oraz nie znam całego Lublina i nie wiem gdzie co można zrobić dlatego też założyłem ten temat wcelu bliższego zlokalizowania wady Jutro jade po nowy automat i będe wiedział wiecej gdyż dzis jest niedziela i gówno nic sie nie da zrobić
A na czatach nie siedze bo czasu nie mam
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 22:00
hehe już mam zrobione a było popsute to iż jakaś zwojnica poszła sie walić i było przebicie masy na amen takze automat był skopany Temat można zamknać