Kiedys tez zgubilem tablice... musisz pójść do Urzędu Komunikacyjnego, powiedzieć, że zgubiłeś... tylko nie mów, ze ci skradziono... zgubiłeś i wyrobią ci nową w ciągu kilku dni... Kiedyś trzeba było zmieniac nowe blachy i nowy dowód a teraz tylko płaci sie za zgubioną tablicę. Pozdrawiam.
no to mozliwe ze moja...bo u kamila na abramowickiej jeszcze mialem...pojechalem do Królika i juz nie bylo a to wszytko przez kraweznik na 1go maja...polamalem ramki na tablice moze ktos zawiezie do Urzedu
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 11:10
Rysiek napisał/a:
moze ktos zawiezie do Urzedu
Nadzieja matka głupich
Mam nadzieje,że koszty związane z wydaniem duplikatu nie będą wysokie
PS: może trzeba zgłosić na policje,żeby ktoś na Twoje konto np. nie obrobił stacji hmmmm chociaż mało jest czerwonych Cabrio...ale ja się nie znam...tak tylko kwękam
ty rysiek jak ojcu ukradli z przyczepki to zglosil na policje i pozniej poszedl do urzedu i wyrobili mu to za 70zl, a jak zgubiles to hmmm tez nie wiem ale wydaje mi sie ze na policje zgloscic i dopiero do urzedu wyrabiac jak sie nie znajdzie
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160