Auto: Galant
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 13 Cze 2004 Posty: 933
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 16:52
U Sławka na Szańcowej i w świdniku są chyba ze trzy punkty. Na Lotników Polskich na przeciwko kina w ulice i gdzieś jeszcze już nie pamietam gdzie.
Jest jeszcze w elizówce. Jak masz zakręt i pętle autoza giełdą jadąc na lubartów to skręcasz w uliczke w lewo na zakręcie i kawałeczek przejedziesz po prawej stronie jest w hali zakład maja oponki używane i fele.
W anonsach czasami są fajne tylko tyle, że trzeba się na jeździc i nawkurzać. Bo według opisu niby nowe modele a naprawde to sa stare parchy.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 18:35
Przyjedz do wulkanizacji na ulicy Pana Balcera ma ją Piotrek powiesz co chcesz i Ci z niemiec sprowadzi w przystępnej cenie a jeśli trafisz to coś będzie mieć na składzie i nie drogo
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
przy Filaretów jedziesz Zana i skrecasz w Filaretów w strone JPII i za przystankiem w prawo i tam przy parkingu jest wulkanicacja
http://www.koziolek.pl/ma...a=32&sek=b5.swf
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Kwi 10, 2006 20:43
Kamil napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
ulicy Pana Balcera
gdzie to jest dokładniej ??
nom jedziesz JP od ronda kolo ZuS-u w dół i skręcasz za przystankiem w prawo i tam pisze WULKANIZACJA widać odrazu trafisz bez problemu
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Wto Kwi 11, 2006 01:23
Jutro zajrze do wszystkich wymienionych punktów może coś znajdę dla siebie
Jutro zdam relację co jakie i za ile są fele...może komuś się przyda jeszcze
Kamil , moze chcesz te co ja mam ?? BBS RZ 15, prosciutkie i zadbane, letnie i zimowe Fulda komplety ?? Jak cos tego to jestem dzis w pracy=na przeciwko