FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przełożenie kierownicy
Autor Wiadomość
ziomuś 
drifter

Auto: Avensis T22
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 01:17   

a najlepiej dac se spokój i kupic z normalna kierownica, ja juz tak mysle od 1,5 roku co tu by przyciagnac ..ale interesuja mnie auta np; nissan skyline , impreza , lancer,cosworth itp miejskie rajdówki ktore warto przerabiac ,reszta to całe g... i w kraju pełno

a jesli naprawde chcesz to renault laguna I, opel vectra b, ford mondeo 2 generacja z nimi nie ma kłopotu

Kuba 
pr0 killer

Auto: Malarz
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 13:49   

Paweel napisał/a:
nawet nie patrz za Astrą 2 .. trzeba pruć ściane grodziową a w dodatku nie jest to takie proste

najlepiej Laguna / Mondeo / Vectra
te auta są wmiarę łatwe do przerobienia no i mają bardzo niskie ceny w GB

100% racji

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 17:16   

ziom napisał/a:
a najlepiej dac se spokój i kupic z normalna kierownica, ja juz tak mysle od 1,5 roku co tu by przyciagnac ..ale interesuja mnie auta np; nissan skyline , impreza , lancer,cosworth itp miejskie rajdówki ktore warto przerabiac ,reszta to całe g... i w kraju pełno

a jesli naprawde chcesz to renault laguna I, opel vectra b, ford mondeo 2 generacja z nimi nie ma kłopotu

z tego co rozmawialem z ludzmi to takich rodzynkow jak skyline czy imprezki ludzie nie puszczaja za drobne...

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 17:43   

Cytat:
ziom napisał/a:

z tego co rozmawialem z ludzmi to takich rodzynkow jak skyline czy imprezki ludzie nie puszczaja za drobne...

Tu na forum jedne kolega ma impreze z UK był chyba nawet w ostatni piatek na SR
i co do sporwadzania samochodów z UK typu impreza skyline itp to jest zdeka nieoplacalne nie ze wzgladu na cene zakupu tam ale za cene rejestracji tu.

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 20:05   

mattey napisał/a:
Cytat:
ziom napisał/a:

Tu na forum jedne kolega ma impreze z UK był chyba nawet w ostatni piatek na SR
i co do sporwadzania samochodów z UK typu impreza skyline itp to jest zdeka nieoplacalne nie ze wzgladu na cene zakupu tam ale za cene rejestracji tu.

a co takiego ekstremalnie drogiego jest w rejestracji Skyline'a ???
biorąc pod uwagę że od niedawna nie trzeba przerobić auta do zarejstrowania w kraju !!!

ziomuś 
drifter

Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 13:50   

takie rodzynki nieraz mozna kupić tanio z aukcji rożnych co jest ich dużo albo lekko puknietego......
fakt cena zakupu nie mała bo te auta mało nie kosztuuja ale stan tych samochodów nieraz jest wprost idealny ale sa tu wersje aut które nawet nigdy nie wyszły na rynek europejski ..oprócz wielkiej brytanii ..........wiec takich warto szukac...
a co do zwyklych aut mysle ze nie warto sie bawic w przezkładke bo u niemców jeszcze pełno takich stoi w cenie porownywalnej z ta tu ...ale to indywidualna sprawa ja wyrażam swoje zdanie na ten temat...

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 15:21   

ziom napisał/a:
takie rodzynki nieraz mozna kupić tanio z aukcji rożnych co jest ich dużo albo lekko puknietego......
fakt cena zakupu nie mała bo te auta mało nie kosztuuja ale stan tych samochodów nieraz jest wprost idealny ale sa tu wersje aut które nawet nigdy nie wyszły na rynek europejski ..oprócz wielkiej brytanii ..........wiec takich warto szukac...
a co do zwyklych aut mysle ze nie warto sie bawic w przezkładke bo u niemców jeszcze pełno takich stoi w cenie porownywalnej z ta tu ...ale to indywidualna sprawa ja wyrażam swoje zdanie na ten temat...

Jak dla mnie śmieszne jest oczekiwanie że auto sie kupi za bezcen ... auto które w kraju kosztuje 100 tysięcy ... można wyjąc za 50 ..60 .. .ale przecież nikt nie sprzeda za 20 ...

a co do Twojego pisania o wyrażaniu swojego zdania,miło jest gdy własne zdanie jest poparte JAKĄKOLWIEK wiedzą ... idea forum jest taka aby dzielić sie INFORMACJĄ a nie wyśnionymi poglądami ...

znajdź mi Lagune 1 po liftingu z klimatronikiem itp. itd. kombi srebrną w DE za 500 funtów+4000zł przeróbka z gratami (banalnie prosta dla średnio zdolnego składacza z zakładu blach-lak) + 1500zł transport = 8500zł + REJESTRACJA ...

oczywiscie cena z transportem z DE (ubezpieczenie paliwo lub laweta)

kombi rocznik około 1999...2001 ...

Czasem warto najpierw zdobyć troszkę RZETELNYCH informacji a dopiero później zaznajamiać innych ze swoimi poglądami.

ziomuś 
drifter

Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 18:44   

Paweel napisał/a:
ziom napisał/a:

Jak dla mnie śmieszne jest oczekiwanie że auto sie kupi za bezcen ... auto które w kraju kosztuje 100 tysięcy ... można wyjąc za 50 ..60 .. .ale przecież nikt nie sprzeda za 20 ...

a co do Twojego pisania o wyrażaniu swojego zdania,miło jest gdy własne zdanie jest poparte JAKĄKOLWIEK wiedzą ... idea forum jest taka aby dzielić sie INFORMACJĄ a nie wyśnionymi poglądami ...

znajdź mi Lagune 1 po liftingu z klimatronikiem itp. itd. kombi srebrną w DE za 500 funtów+4000zł przeróbka z gratami (banalnie prosta dla średnio zdolnego składacza z zakładu blach-lak) + 1500zł transport = 8500zł + REJESTRACJA ...

oczywiscie cena z transportem z DE (ubezpieczenie paliwo lub laweta)

kombi rocznik około 1999...2001 ...

Czasem warto najpierw zdobyć troszkę RZETELNYCH informacji a dopiero później zaznajamiać innych ze swoimi poglądami.

brak mi słow dlatego juz nic nie powiem :x ......ale widze że ty masz dużo do powiedzena na ten temat wiec pisz................zbaczymy jak ci to wyjdzie.......

Odpowiedz do tematu